2777
2789
عنوان

خیانت دوباره بچه ها نبخشین

4898 بازدید | 60 پست

سلام خانوما امیدوارم حالتون خوب باشه هیجوقته هیچوقتم  خیانت نبینین هیچوقت حتی بوشن حس نکنین زندگایاتون همیشه شاد باشه خوش باشه هیجوقت حسی ک من داشتمو نداشته باشین بچه ها چن ماه پیش شوهرم خیانت وحشتناکی بهم کرد اوتموقع تو قهر بودم وقتی فهمید ک متوجه شدم خیلیییی پشیمون شد ب دستو پام افتاد بخشیدمش چون از ته دلم دوسش داشتم دوش داشتنی ک شده قاتل جونم 

همسرم گوشی قدیمی داش یادش نبود تلگرامش مونده اون تو با گوشی جدیدش چت کرده بود و من امروز دیدم 

حسی ک دیدم اینطوریه انگار همه تنم جونم لهه انگار گذاشتنم توی چرخ گوشت هنه جونم درد میکنه انگار عزیزترین کسام مردن و من بین زمین و اسمون موندم نمیدونم جیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره خیانت کرده ؟ یا چتای قبلو پیدا کردین

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

میگذره اینم مثل هر درد دیگه آیی باید دورش طی سه باید دردشو کشید بعد به اون درد عادت میکنی و عادی میشه و کمتر حس میشه 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
دوباره با یکی دیگه

نمیدونم چرا انقد خیانت زیاد شده🥺

امروز شنیدم یه دختره با یه پسر ک نامزد داشته فرار کرده دختره خودشم شوهر و بچه داره هرروز خبر خیانت و کثافت کاری چقد بی وجدان و خدا نشناسن بعضیا😔

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸