2777
2789
عنوان

خیانت دوباره بچه ها نبخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 60 پست
نمیدونم چرا انقد خیانت زیاد شده🥺 امروز شنیدم یه دختره با یه پسر ک نامزد داشته فرار کرده دختره خودش ...

دیشب ساعت ۱ شب پاشده رفته حموم میگم چی شد میگه عرق کردم 

صب قرار داش باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صب قرار داشتن باهم زنه نیومده عکاساشو برای دلجویی فرستاده

اگر مجبوری بسازی صداشم درنیار اگرم مجبوری نیستی میتونی طلاق بگیری یا قهر کنی یه مدت هرچند طلاقم بگیری معلوم نیس بعدی چ گوهی هس

اگر مجبوری بسازی صداشم درنیار اگرم مجبوری نیستی میتونی طلاق بگیری یا قهر کنی یه مدت هرچند طلاقم بگیر ...

ن جم کردم اومدم خونه پدرم از همجام بلاکش کردم 

انقد گریه کردم دارم کور میشم ولی زنه رو فش دادم گفتم مسام ابروتو میبرم ذات شوهرم نجسه خیلی نجسه اینم ...

شوھر منم  ۵ سال منو تنھا این ور ایران گذاشت رفت اونور ایران توی شھر خانوادش کارکنہ چندسال تا بقول خودش زیرساخت زندگیمونو بسازہ کہ گندش دراومد ۲ سال اونجا یہ زن کثیفتر از خودشو  صیغہ دائمی کردہ

دیشب ساعت ۱ شب پاشده رفته حموم میگم چی شد میگه عرق کردم  صب قرار داش باهاش

لطفا صبوری نکن نگو میسوزمو میسازم آبروشونو ببر 

نذار بگن ساده س من بودم عکسای زنه رو پخش میکردم ولی خب جرمه متاسفانه 😑

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
لطفا صبوری نکن نگو میسوزمو میسازم آبروشونو ببر  نذار بگن ساده س من بودم عکسای زنه رو پخش میکرد ...

ن دنبال اینم از رو شمارش ادرسشو پیدا کنم نشون شوهرش بدم ولی نمیدونم از کجا پسدا کنم ادرسو