2777
2789
عنوان

خیانت دوباره بچه ها نبخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه سفید توپررررر 

عکس همش فیل تره

من عکسای یکی دیدم چشماش برق داشت سفید پوست صااااف سینه پر

اینقدر عکس فیلم  لایو گذاشته بود هم خودش هم بچش هم خانواده اش

تو واقعیت دیدمش حالت بهم میخورد سیاه گنده چروک زشت زششت زشت

بچش زشت سیاه افتضاح 

ب فیلما و عکسا توجه نکن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ن دنبال اینم از رو شمارش ادرسشو پیدا کنم نشون شوهرش بدم ولی نمیدونم از کجا پسدا کنم ادرسو 

ببین از رو اسم یا فامیلیش پرس و جو کن پیدا کن فقط اسکرین شات بگیر از عکسا و پیاما یه جای امن نگهدار 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

منم شوهرم پولداره 😔😔 متاسفانه زیاد خرج نمیکنه فقط سرمایه دار ماشین مدل بالا داره اینستا روبیکا تلکرام واتساپش پر از دختر 😔 ۱۰ سال ازش کوچک ترم روزا میشینه مدرسه راهنمایی دخترا تعطیل بشع میرم براشون با ماشین بوق میزنه شماره میده چند نفر دیدنش زورم میاد پولم داره ماشینم داره شب روز سفر مجردی میره کثافت منم خاک برسرم الان حاملم 

چرا نرفتی باهاش که این کارو کنه مردا رو نمیدونی نمیشه تنها گذاشت

گولم میزد کہ خونہ مادرش میخوابہ و قرار بود یہ اپارتمان برام بخرہ بزنہ بہ اسمم متاسفانہ ھرچی ام داشتیم بباد داد اون زن کثیف ھرزہ من بھش زنگ زدم وقتی ھنوز کامل مطمئن نشدہ بودم قسم میخورد میگفت من شوھر دارم شوھرمم قسم سنگین میخورد میگفت شوھر دارہ بعداز چند ماہ فھمیدم منظورش از شوھر ، شوھر من بودہ کہ صیغہ دائمیش کردہ

وااای اون لحظه چیکار کردی؟عکس العمل اون زنه و شوهرت چی بود؟اگه دوس داری و اذیت نمیشی بگو

هیچی خانمه رو از لای در دیدم ک از توحال بیرون اومد وقتی در زدم خونه مون ویلایی چون مغازه دارم خانمه زد زیرش گفت اومدم توحیاط کارتن بردارم منم گفتم کارتن توحیاطه نه توحال