2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا میخواد امتحانت کنه که آیا این حرفت از ته دله یا یه چیزی همینجوری گفتی.

قطعا اگه در این سختی ها اعتمادت به خدا باقی موند.خدابرات جبران میکنه 

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم

چون خدا از دروغگو ها و لاف زن ها خوشش نمیاد 😂

شوخی کردم 

نه برای اینکه خودت ببینی چقدر واقعا اعتماد داری بهش 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

چون خدا میخواد ببینه آیا شما توی مثلا فلان گرفتاریت فقط یادش میکنی یانه تو سختیای دیگم تحمل داری صبر میکنی و بازم دلت پیش خداست؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

نمیدونم جریانش چیه ولی این روزا همه از خدا گله دارن 😮‍💨💔 

همه خسته شدیم بخدا ما هم یه صبری داریم نمی‌دونم دنیا چرا یهویی انقد بد شد 😓

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
ب نظرم بخاطر شیطان و موجودات شیطانیه ک میخوان این بلا رو ب خاطر خداببینیم سرمون میارن منم وقتی تازه ...

من شنیدم شیطان اون موقع از ادم دور تر میشه والا تو همه چیز موندم

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور