2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید که مادرشون سرطان دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان حال داداشتون چطوره؟

زندگی میتونه یه دفعه یه ورق خیلی قشنگ بخوره و به لطف خدا همه چیز عالی بشه

شاید باورتون نشه حال برادر من اونقدر وخیم بود که من همش فکر میکردم خیلی زود ......

خدا رو هزار بار شکر الان هممون داریم با آرامش زندگی میکنیم

😔😔😔از وثتی شنیدم فقط میگم خدایا اگه قرار بمیرم حداقل خانواده م شاهد زجر کشیدنم نشن اذیت نشن بچه ه ...

الهی بگردم،میفهمم مادر همیشه دغدغه بچه اش رو داره،ولی تو فقط به خوب شدنت فکر کن،توی اقوام و دوست و آشنا اونقدر بودن کسایی که یا تومور یا سرطان رو شکست دادن شکرخدا الانم سرحال و تندرستن،ان شاءالله زیر سایه حضرت زهرا(س) تندرست و سلامت کنار بچه هات هستی تا همیشه❤💚

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
آره تصمیمم اینه چون خوندم برا بچه خیلی مضر یددرمانی،مرسی گلم خدا مادرتونو سلامت کنه وسایه ش بالا سرت ...

ممنون عزیزم سلامت باشید انشالله شما هم هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارید و بالا سر بچه هاتون باشید 

الهی به حق این ایام فاطمیه حاجت روا بشی ۱۰۰ تا صلوات واسه حاجت دلت میفرستم‌

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
خواهرشوهرمنم تیروئیدش جواب پاتولوژی بدخیم د بعد سه بار عمل و چهار دوره ید درمانی خداروشکر خوب شد انش ...

عزیزم چند سال میگذره از عملشون؟ من تیروئدم مشکلی نداره ندول بدخیم تو تیروئیدمه 

انشالله به حق همین روزا شفا پیدا کنی،مگه هرکی مریض شد فوت کرد؟دور از جونت

منم بخاطر مشکل پسرم از یه تاپیک که اطلاعات خوبی هم داشت،ولی بعضیا میان از ناامیدی و ...درمورد این نوع مشکل کامنت میذارن خارج شدم تا بیشتر استرس نگیرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔