عزیزان من اگه میشه از این تاپیکها نزنین که توش پر یاس وناامیدی هست خدا میدونه چقد بیمارسرطانی هست تو سایت که با خوندن موضوع استرس گرفتن یکیش خود من که جواب پاتولوژی تیروئیدم بدخیم اومده و در اوج امیدواری خوندم یه نفر پدرش چند سال شکنجه کشیده با سرطان تیرویید😔ای کاش بیاییمو تاپیک خوب شدنمونو مبارزه با سرطان رو بزنیم تا حداقل باعث تسکین حال روحی بیماران سرطانی باشیم ودر آخر به قول مادربزرگ خدابیامرزم خدایا قبل اینکه منو محتاج کسی کنی درد و عذاب بکشم از این دنیا ببر🤲
😔😔😔از وثتی شنیدم فقط میگم خدایا اگه قرار بمیرم حداقل خانواده م شاهد زجر کشیدنم نشن اذیت نشن بچه ه ...
الهی بگردم،میفهمم مادر همیشه دغدغه بچه اش رو داره،ولی تو فقط به خوب شدنت فکر کن،توی اقوام و دوست و آشنا اونقدر بودن کسایی که یا تومور یا سرطان رو شکست دادن شکرخدا الانم سرحال و تندرستن،ان شاءالله زیر سایه حضرت زهرا(س) تندرست و سلامت کنار بچه هات هستی تا همیشه❤💚
نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
الهی به حق این ایام فاطمیه حاجت روا بشی ۱۰۰ تا صلوات واسه حاجت دلت میفرستم
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
انشالله به حق همین روزا شفا پیدا کنی،مگه هرکی مریض شد فوت کرد؟دور از جونت
منم بخاطر مشکل پسرم از یه تاپیک که اطلاعات خوبی هم داشت،ولی بعضیا میان از ناامیدی و ...درمورد این نوع مشکل کامنت میذارن خارج شدم تا بیشتر استرس نگیرم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔