عزیزان من اگه میشه از این تاپیکها نزنین که توش پر یاس وناامیدی هست خدا میدونه چقد بیمارسرطانی هست تو سایت که با خوندن موضوع استرس گرفتن یکیش خود من که جواب پاتولوژی تیروئیدم بدخیم اومده و در اوج امیدواری خوندم یه نفر پدرش چند سال شکنجه کشیده با سرطان تیرویید😔ای کاش بیاییمو تاپیک خوب شدنمونو مبارزه با سرطان رو بزنیم تا حداقل باعث تسکین حال روحی بیماران سرطانی باشیم ودر آخر به قول مادربزرگ خدابیامرزم خدایا قبل اینکه منو محتاج کسی کنی درد و عذاب بکشم از این دنیا ببر🤲
واللا از سر کنجکاوی که امروز خوندم حالم بد شد خیلی امید داشتمو ناامید شدم😔
ناامیدنباش عزیزم ، خدا انقدر بزرگه که هرچی بگم کمه ، بیماران سرطانی ک مثل شما زود متوجه بشن و بعدهم روحیه داشته باشن خوب میشن ، من چندمورد میشناسم دوتا بیمار سرطان خون ، یکی رحم ، دوتا پستان و یه سرطان کبد که درمان شدن ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون از اول کی شنیدم بی روحیه بودم و بی روحیه تر شدم
عزیزم پروسه درمان نصفش روحیه اس،آشنای ما بیماری لوپوس داره اونقدر روحیه اش خوبه که غبطه میخورم به حالش،اونقدرم سرزنده اس و به خودش میرسه نگم برات،سخته ولی سعی کن به خودت کمک کنی
نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
عزیزم پروسه درمان نصفش روحیه اس،آشنای ما بیماری لوپوس داره اونقدر روحیه اش خوبه که غبطه میخورم به حا ...
😔😔😔از وثتی شنیدم فقط میگم خدایا اگه قرار بمیرم حداقل خانواده م شاهد زجر کشیدنم نشن اذیت نشن بچه هام تو روحیه شون تاثیر نزاره و......از یه طرفم نگران بچه هامم جز من کسی رو ندارن