2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید که مادرشون سرطان دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 149 پست
واللا از سر  کنجکاوی که امروز خوندم حالم بد شد خیلی امید داشتمو ناامید شدم😔

ناامیدنباش عزیزم ، خدا انقدر بزرگه که هرچی بگم کمه ، بیماران سرطانی ک مثل شما زود متوجه بشن و بعدهم روحیه داشته باشن خوب میشن ، من چندمورد میشناسم دوتا بیمار سرطان خون ، یکی رحم ، دوتا پستان و یه سرطان کبد که درمان شدن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه ساله کدوم بیمارستان میرین برای عمل؟

هنوز نمیدونم میرم ویزیت کنه کاش زود عمل کنه چون دکتر مشهوریه هر چه زودتر وقت بده بهم،یددرمانی چطوریه شنیدم باید یه ماه قرنطینه باشی درسته؟؟

من از وقتی اومدم نینی سایت به سوارخ دیوارم مشکوک شدم همش انرژی منفیه در هر زمینه ای 

از طرفی هم معتاد نینی سایت شدم نمیتونم نیام سر بزنم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
ممنون از اول کی شنیدم بی روحیه بودم و بی روحیه تر شدم

عزیزم پروسه درمان نصفش روحیه اس،آشنای ما بیماری لوپوس داره اونقدر روحیه اش خوبه که غبطه میخورم به حالش،اونقدرم سرزنده اس و به خودش میرسه نگم برات،سخته ولی سعی کن به خودت کمک کنی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

برای سلامتیت دعای ده هزارصلوات میخونم .مطمئنم خدا شفاتون میده ....❤️🌹  زندگیتون سرشار از شادی و سلامتی و برکت باشه ان شاءالله....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم پروسه درمان نصفش روحیه اس،آشنای ما بیماری لوپوس داره اونقدر روحیه اش خوبه که غبطه میخورم به حا ...

😔😔😔از وثتی شنیدم فقط میگم خدایا اگه قرار بمیرم حداقل خانواده م شاهد زجر کشیدنم نشن اذیت نشن بچه هام تو روحیه شون تاثیر نزاره و......از یه طرفم نگران بچه هامم جز من کسی رو ندارن

إلهی عزیزدلم قوی باش این روزام میگذره کلا بهتره تو یه خونه جدا قرنطینه باشی

آره تصمیمم اینه چون خوندم برا بچه خیلی مضر یددرمانی،مرسی گلم خدا مادرتونو سلامت کنه وسایه ش بالا سرتون کاش بچه های منم مثل شما بزرگ بودن اونوقت غمی نداشتم😘