من چند ساله ازدواج کردم خیلی بدی دیدم از خونواده شوهرم همه جور بی مهری دیدم ولی شوهرم هر بار فراموش میکنه و پشت خونواده شه من چیکار کنم بفهمه اولویت زندگیش چیه و بیشتر بها بده ب خونوادمون بعد ی مدت فراموش میکنه درکش سخته و انتظار داره منم رفتارشون رو فراموش کنم و انتظاراتشان رو برآورده کنم درحالی که خیلی بی ادبن تحملشو ندارم واقعا خصوصا اینکه میان چند روز خونم میمونن ولی من حق ندارم برم خونه اونا خواهر برادر منظورمه
اگر شما دوست ندارید رفت و امد کنی و با خانواده اش رو برو بشی درسته این که اجازه بدیدهمسرت خودش بره و بیاد نمیتونید اونو منع کنید ولی اینکه بشما بیشتر اهمیت بده اون باید سیاست داشته باشی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توهین دزدی دروغ دهنم میزارن حتی ب خونوادمم توهین میکنن میگن از پدرت پول بگیر کیا از پدرشون پول میگیرن شوهرمو پر میکنن بی تربیتی بچشون سلام نمیده خیلی زیاده
هر چی. که هستن بالاخره خانواده اش هستن آدم از خواهر و مادر ناراحت میشه ولی به دل نمیگیره فراموش میکنه. زن و مرد هم نداره این خانواده ها روی شوهرن با هم باید پذیرفت منتها با سیاست جوری که هیچ کس آسیب نبینه اصطکاک رو کم کنید غر زدن و تیکه و طعنه و گله دقیقا نتیجه ی عکس میده. کاری هم بشه کرد با زبون خوش و درد دل هست
بابا میگم برو سر بزن بهشون زنگ بزن اونا راضی نمیشن چون میخوان آزاد باشند بیان و اذیت کنن هر بار چند ...
کاری نداره ک بخون تو گوش شوهرت بعد اینکه اومدن خانوادش
شما هم برو چند روز بمون بخور بخواب
دو سه بار این کار کنی بیزار میشن از خونت اومدن😁
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐