2777
2789

من چند ساله ازدواج کردم خیلی بدی دیدم از خونواده شوهرم همه جور بی مهری دیدم ولی شوهرم هر بار فراموش می‌کنه و پشت خونواده شه من چیکار کنم بفهمه اولویت زندگیش چیه و بیشتر بها بده ب خونوادمون بعد ی مدت فراموش می‌کنه درکش سخته و انتظار داره منم رفتارشون رو فراموش کنم و انتظاراتشان رو برآورده کنم درحالی که خیلی بی ادبن تحملشو ندارم واقعا خصوصا اینکه میان چند روز خونم میمونن ولی من حق ندارم برم خونه اونا خواهر برادر منظورمه

اگر شما دوست ندارید رفت و امد کنی و با خانواده اش رو برو بشی درسته این که اجازه بدیدهمسرت خودش بره و بیاد نمیتونید اونو منع کنید ولی اینکه بشما بیشتر اهمیت بده اون باید سیاست داشته باشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی خونوادشن هزارتا بدی ببینه بازم دوسشون داره میبخشه فراموش میکنه براشمام طبیعی چون توقع نداری با کسی ک عزیز بچشونه اینطوری رفتارکنن

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
بی مهری چجوری؟ بهت توهین میکنن؟

توهین دزدی دروغ دهنم می‌زارن حتی ب خونوادمم توهین میکنن میگن از پدرت پول بگیر کیا از پدرشون پول میگیرن شوهرمو پر میکنن بی تربیتی بچشون سلام نمیده خیلی زیاده

بابام اینطوری بود الان بعد از ۳۰ سال متوجه شده پدربزرگم چجور آدمیه.

بنظرم راهی نداره خود همسرتون باید متوجه شه‌.شما هرچی بگی فکر میکنه میخوای رابطه خانوادگیشونو به هم بزنی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

هر چی. که هستن بالاخره خانواده اش هستن  آدم از خواهر و مادر ناراحت میشه ولی به دل نمیگیره فراموش میکنه. زن و مرد هم نداره  این خانواده ها روی شوهرن با هم باید پذیرفت منتها با سیاست جوری که هیچ کس آسیب نبینه اصطکاک رو کم کنید  غر زدن و تیکه و طعنه و گله  دقیقا نتیجه ی عکس میده.  کاری هم بشه کرد با زبون خوش و درد دل هست 

اگر شما دوست ندارید رفت و امد کنی و با خانواده اش رو برو بشی درسته این که اجازه بدیدهمسرت خودش بره و ...

بابا میگم برو سر بزن بهشون زنگ بزن اونا راضی نمیشن چون می‌خوان آزاد باشند بیان و اذیت کنن هر بار چند روز میمونن

چیکار کنم ارتباطمو کم کنم

ی راه حل مناسب بخام بهت بدم کتاب زیاد بخون تا یاد بگیری چجوری با سیاست و اعتماد بنفس جلوشون رفتار کنی تاوقتی یاد نگرفتی رابطتو کم کن

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
ی راه حل مناسب بخام بهت بدم کتاب زیاد بخون تا یاد بگیری چجوری با سیاست و اعتماد بنفس جلوشون رفتار کن ...

میشه چند تا معرفی کنی طرفای من آدمای فوق العاده سلطه گر و سواستفاده گری هستن ن تنها با من برا همه 

بابا میگم برو سر بزن بهشون زنگ بزن اونا راضی نمیشن چون می‌خوان آزاد باشند بیان و اذیت کنن هر بار چند ...

کاری نداره ک بخون تو گوش شوهرت بعد اینکه اومدن خانوادش 

شما هم برو چند روز بمون بخور بخواب

دو سه بار این کار کنی بیزار میشن از خونت اومدن😁

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐