2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌خوام در رابطه با خونواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 56 پست

الان دو ساله قطع ارتباطم می‌خوان از سر بگیرن شوهرمم میخواد کسی ک میگفت تا ب پات نیوفتن نمی‌زارم بری الان چیکار کنم اینم میخواد خودشم نمیره منو ول کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو ساله قطع ارتباطم می‌خوان از سر بگیرن شوهرمم میخواد کسی ک میگفت تا ب پات نیوفتن نمی‌زارم بری ...

نمیدونم اگه شوهرت از سلیطه باز یمیترسه دعوا کن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اونا با اون چرب زبونن و روش تسلط دارن جوابشون رو میدم بدشون میاد جار میزنم همه جا

مثل خودشون جوابشونو بده.. نتونن ایراد پربیارن... شماهم جار بزن مثل اونا.. پیش شوهرت بگو من مشکلی ندارم باهاشون نمی دونم چرا بامن دشمنن... وقتی شوهرت نیست سگ محلشون کن

مثل خودشون جوابشونو بده.. نتونن ایراد پربیارن... شماهم جار بزن مثل اونا.. پیش شوهرت بگو من مشکلی ندا ...

می‌خوام هر چی گفتن جواب بدم و در کل بی محلشون کنم خوبه؟

چننا نمونه از رفتاراشونو بگو

مثلاً میان دکتر شهر ما ب شوهرم زنگ میزنن اینم وقتی می‌ره گازشو میگیرن میگن کارمون تموم شد یا میگن از چشممون افتادی اینم خودشو ب آب و آتیش میزنم تحویلش بگیرن

می‌خوام هر چی گفتن جواب بدم و در کل بی محلشون کنم خوبه؟

یجور جواب بده نتونن از توش حرف دربیارن رفتار اونارم جاربزن... همشم به شوهرت بگو من بااونا مشکلی ندارم نمیدونک چرا انقدر لز من بدشون میلد.. حز احترامم کاری باهاشون نکردم.. پشت سر وقتی شوهرت نیست سگ محلشون کن.. وسط حرفشون پاشو برو دستشویی.. خودتو بزن بع اون راه.. جوازشون بده

مثلاً میان دکتر شهر ما ب شوهرم زنگ میزنن اینم وقتی می‌ره گازشو میگیرن میگن کارمون تموم شد یا میگن از ...

اینارو به شوهرت فهموندی؟؟ چقدررر ابله هست... شمام اینجور مواقع به شوهرت بگو از چشمم افتادی.. مثل اینکه شوهرت هر چقدر بهش بی محلی کنی بیشتر جذب میشه

اینارو به شوهرت فهموندی؟؟ چقدررر ابله هست... شمام اینجور مواقع به شوهرت بگو از چشمم افتادی.. مثل این ...

بخدا موندم تو کار این خونواده ب نظرم بهترین کار بی محلیه چون چیز دیگه ای از دستم نمیاد خیلی بی حیا هستن اگه اینو شوهرم بگم واکنش نشون میده بارها گفته من اونا رو می‌خوام میترسم باز بیرونم کنه مادرش سابقه خیلی بدی داره آنقدر هم اعتماد به نفس دارن هیچ کسی نمیاد خونشون همه میشناسنشون