2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌خوام در رابطه با خونواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 56 پست
همش میگن کیا پدرشون براشون چیکار ها کرده مستقیم و غیرمستقیم میگن بگیر ازشون 

خودشون چیکارکردن برای پسرشون؟؟میگن بزنه بنام شوهرشما؟؟؟؟شمام همش از مادرشوهرایی بگو که به پسرشون کمک میکنن همش تعریف کن فلانی مادرش به پسرش خونه داده..پدرش ماشین داده و....فلانی مادرشوهرش میگه مرد باید روپای خودش وایسه و برای پسرم ارزش قایل م نمیخوام چشمش به جیب پدر زنش باشه تا عزتش از بین بره 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون چیکارکردن برای پسرشون؟؟میگن بزنه بنام شوهرشما؟؟؟؟شمام همش از مادرشوهرایی بگو که به پسرشون کمک ...

پشیزی برایش خرج نکردن نمیدونی انتظار چ جهازی داشتن از من خیلی پررو و بی ادبن

عزیزم شوهرم در اون حال ولم می‌کنه چی فکر کردی من تازه زایمان کرده بودم ب شوهرم گفتن باید بیاد کار کن ...

بدتر خودتو میزدی به مریضی و غش و ضعف و گریه و...هوار و....

پشیزی برایش خرج نکردن نمیدونی انتظار چ جهازی داشتن از من خیلی پررو و بی ادبن

همش بکوووب تو سرشون غیرمستقیم غز خانوددهای شوعر بقیه تعریف کن..خودش ون به اون دوتا عفریته چه جهیزیه ای دادن؟؟؟؟؟

اون جاری چیکارمیکنه؟؟؟؟

اولی ک سرخورده شده مثل کلفت کار می‌کنه سرشو میندازه پایین جلو روی خودش بهش حرف میزنن هیچی نمیگه از زندگی خودشم خبر نداره دومی هم سرطان مغز گرفته همش از بدی هاشون میگه

بدتر خودتو میزدی به مریضی و غش و ضعف و گریه و...هوار و....

اون موقع ک زایمان کردم اومدن تا ۱۰روز موندن با اون وضعیت نمی‌تونستم حتی شبا دستشویی برم آنقدر زیاد بودن راه بود برم

اولی ک سرخورده شده مثل کلفت کار می‌کنه سرشو میندازه پایین جلو روی خودش بهش حرف میزنن هیچی نمیگه از ز ...

عجب قوم اظالمینن...شیطان هم بدترن.....من هییچ وقت به هیچ کس نگفتم طلاق بگیر ولی الان میگم بهتره به طلاق فکر کنی وگرنه عاقبتت مثل همونا میشه

همش بکوووب تو سرشون غیرمستقیم غز خانوددهای شوعر بقیه تعریف کن..خودش ون به اون دوتا عفریته چه جهیزیه ...

وام ازدواجشان رو برا خودشون برداشتن خواهرشوهرام همه چی دست خودشونه اگه بهش غر بزنم اونم فراری میشه بیشتر

اون موقع ک زایمان کردم اومدن تا ۱۰روز موندن با اون وضعیت نمی‌تونستم حتی شبا دستشویی برم آنقدر زیاد ب ...

من بودم به بهانه مریضی انقدر ناااله میکردم تا صبح که خودشون برن:))))همش اهههه و مثلا هزیون و..شوهرمم اعتراض میکرد میکفتم خواب بودم یادم نمیاد تازه زایمان کردم وضعیتم نرمال نیست

وام ازدواجشان رو برا خودشون برداشتن خواهرشوهرام همه چی دست خودشونه اگه بهش غر بزنم اونم فراری میشه ب ...

به شوهرت غر نزن به خانوادش غر بزن طعنه بزن پیش شوهرت خوب باش

عجب قوم اظالمینن...شیطان هم بدترن.....من هییچ وقت به هیچ کس نگفتم طلاق بگیر ولی الان میگم بهتره به ط ...

اینا ی بار گلایه کردم تا دو سال شوهرمو اذیت کردم و گفتن مگه ب طلاق دادنش کشیدمش دو بارم بخاطر دروغاشون شوهرم بیرونم کرده طلاق راحت نیست کاش میشد گاهی شوهرم خوبه نمی‌دونم کاش میشد

من بودم به بهانه مریضی انقدر ناااله میکردم تا صبح که خودشون برن:))))همش اهههه و مثلا هزیون و..شوهرمم ...

بخدا خواب و استراحت نداشتم از دستشون اینا ب کنار الان بعد دوسال می‌خوان بیان من نمی‌دونم چیکار کنم