2777
2789
عنوان

حق ترین کلیپ سال....

59 بازدید | 4 پست

https://imgurl.ir/uploads/s49247_VID_20231126_110617_068.mp4

غمگینم؛

برای مرد یا زنی که تا پایان عمر کنار آدم اشتباه زیست،

در حالی که می توانست معشوقه ی آدم درستی باشد

من غمگینم ؛

برای تمام لبخند های نزده و دوستت دارم های

نشنیده و سفرهای نرفته و چشم های از برق اشتیاق

ندرخشیده و یک عمر انتظار و حسرت و آرزوی نزیسته…💔

#نرگس_صرافیان_طوفان 

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

خیلی خیلی دردناک وتلخ بود😔کاش خداهیچوقت بااین موردامتحانمون نکنه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خیلی خیلی دردناک وتلخ بود😔کاش خداهیچوقت بااین موردامتحانمون نکنه 

خیلی😔💔

تنهایی خیلی بهتر از بودن کنار آدمیه که هیچ جوره بهش علاقه نداری

همیشه میترسم از این مورد

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی😔💔 تنهایی خیلی بهتر از بودن کنار آدمیه که هیچ جوره بهش علاقه نداری همیشه میترسم از این مورد

دقیقا ..عزیزم بهش فک نکن لطفا جذبش میکنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..