2777
2789
عنوان

دختراااا بیاین بگین این ینی چی ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست
راسته     تو این ساعت همه احساسی و تو فاز هستن ..زیاد جدی نگیر ..خصوصا آقایون رو ..میفهم ...

اره آنروز یه استوری بزارم ار دو تا رنگ ناخن بپرسم کدومش قشنگ تره 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

غذا  و خوراکی که حتما جوابه ...شکمو تر از این مردا هیچ موجود زنده ی دیگه ای نیست ...از قدیم هم ...

منم شیرینی پزی بلدم برم یه کیک درس کنم بزارم استوری😂😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آنروز یه استوری بزارم ار دو تا رنگ ناخن بپرسم کدومش قشنگ تره 

اتفاقا خوبه ..اگه به استوری های الکی و دخترونه ات هم جواب داد یعنی تو نخته ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

انشالله جواب بده ۰😂😂

راستی همین استوری کنم ؟؟؟بپرسم میگن اگه پسرا از ۱۲ تا ۴ صبح چیزی بگن دروغه ؟

راستی همین استوری کنم ؟؟؟بپرسم میگن اگه پسرا از ۱۲ تا ۴ صبح چیزی بگن دروغه ؟

نمیدونم ...چون اگه جواب بده انگار حرفای خودش رو زیر سوال میبره ..احتمال اینکه اصلا جواب نده زیاده ...شایدم هزار تا فکر و خیال کنه که چرا این سوال رو میپرسه ؟ شاید یکی بهش یه چیزی گفته تو این ساعت ...

نه به نظرم این سوال رو ولش کن ...بعدا که صمیمی شدید انشاالله اونوقت ازش بپرس ...

به نظرم همون سوالای دخترانه ی خنگولانه خودمون رو بپرسی بیشتر خوشش میاد   

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نمیدونم ...چون اگه جواب بده انگار حرفای خودش رو زیر سوال میبره ..احتمال اینکه اصلا جواب نده زیاده .. ...

باشه

ببین من از این خوشم میاد  همون دیشب ساعت ۱۲ گفت منم یو دقیقه بعدش سین زدم لایک کردم الان دیر نش ...

ن اتفاقا ی جورنخ دادنه ک الان پیامش بدی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅