2777
2789
عنوان

دختراااا بیاین بگین این ینی چی ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست
ب نظرم یامزه جواب بده ولی ی نمه رسمی  مثلا وااااو ب خودتون😄 این استیکر اخر فاز جدی میشه یا ...

ببین من از این خوشم میاد  همون دیشب ساعت ۱۲ گفت منم یو دقیقه بعدش سین زدم لایک کردم الان دیر نشده ؟؟

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره باباااااا مشخصه تو کفته ولی ازیناس ک دست ب کار نمیشن

چطور مگه چرا دست به کار نمیشه 

چیکار کنم دست به کار بشه😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

چطور مگه چرا دست به کار نمیشه  چیکار کنم دست به کار بشه😂

حسادتشو انگولک کن ببین میاد جلو یا نه 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
حسادتشو انگولک کن ببین میاد جلو یا نه 

چطورییی

چطورییی

یه عکس گل رز(ترجیحا یه رنگ خاص ) بزار و زیرش بنویس اخه من چقدر گل رز (اسم رنگ ) دوست دارم ....

یا مثلا عکس یه ماشین خفن بزار بنویس یه روز بالاخره باهاش رانندگی میکنم .....

از این چرت و پرتای پسر پسندانه بنویس ...همین که توی تور افتاد (ریپلای کرد ) دیگه شروع کن دونه بپاش     

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
یه عکس گل رز(ترجیحا یه رنگ خاص ) بزار و زیرش بنویس اخه من چقدر گل رز (اسم رنگ ) دوست دارم .... یا م ...

افرین مرسییییی 

ترفند بلدی بازم بهم بگو🥺❤

افرین مرسییییی  ترفند بلدی بازم بهم بگو🥺❤

این ترفندا صرفا ذهنیت منه .هیچوقت عملی هیچکاری نکردم ...چون هیچوقت دنبال هیچ پسری نبودم ...(به نظرم اشتباه کردم ..حس خوبیه آدم تجربه اش کنه )

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بنویس من  wow تر

نمیخوام سمی بشه 😂

این ترفندا صرفا ذهنیت منه .هیچوقت عملی هیچکاری نکردم ...چون هیچوقت دنبال هیچ پسری نبودم ...(به نظرم ...

اره خیلی حس خوبیه من دیشب اکلیلی بودم😂😂🤭🤭

ولی میگن اکه پسرا ساعت ۱۲ تا ۴ صبح چیزی بگن دروغه 

نمیدونم راسته یا دروغ

نمیخوام سمی بشه 😂

نهایتش اینه که باید منتظر بشی تا یکی دیگه از استوری یا پیامهات رو ریپلای کنه ..اونوقت بیا بهت بگیم چیکار کنی ...یه کم باید در مورد اخلاق و علائق پسرها تو رنج سنی این آقا پسر تحقیق کنید ...

نهایتش اینه که باید منتظر بشی تا یکی دیگه از استوری یا پیامهات رو ریپلای کنه ..اونوقت بیا بهت بگیم چ ...

اسروری قرمه سبزی بزارم جوابه ؟😂

اره خیلی حس خوبیه من دیشب اکلیلی بودم😂😂🤭🤭 ولی میگن اکه پسرا ساعت ۱۲ تا ۴ صبح چیزی بگن دروغه&nbs ...

راسته   

تو این ساعت همه احساسی و تو فاز هستن ..زیاد جدی نگیر ..خصوصا آقایون رو ..میفهمی که     

ریپلای غیر این ساعتها مهم هست ...

اسروری قرمه سبزی بزارم جوابه ؟😂

غذا  و خوراکی که حتما جوابه ...شکمو تر از این مردا هیچ موجود زنده ی دیگه ای نیست ...از قدیم هم گفتن که میخوای مرد رو پابندش کنی یکی به شکمش برس یکی هم به زیر شکمش