2777
2789
عنوان

موندم پشت کنکور ولی درس نمیخونم

145 بازدید | 28 پست

خیلی عذاب وجدان دارم 

ولی ی کلمه هم نمیخونم 

اصلا گیج ومنگم 

رشتمم انسانی 

هدفمم فرهنگیان 

به نظرتون چیکارکنم 

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

برنامه‌ریزی کن واقعا بهش عمل کن

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه‌ریزی کن واقعا بهش عمل کن

برنامه ریزی هم میکنم ولی عمل نمیکنم 

تصمیم گرفتم یک جای خلوت درس بخونم ولی بازهم نخوندم چون تنهایی میترسم برم اونجا 😐

بشین واقعا بخون که سال دیگه دوباره تو همین نقطه نباشی

نمی‌دونم چرا نمیخونم 

رفتم زیر زمین خونمون

کتابارو گذاشتم اونجا

ولی صبح ها میترسم برم 

شباهم همینجور😐

[QUOTE=393884510]تواناییش رو ندارم[/QUOTE

خودخوان نمیتونی برای خودت برنامه بریز دختر ، فردا روز که نمی‌خوای دستت تو جیب این و اون باشه ، نمی‌خوای که دستت تو جیب شوهر باشه که بخواد منت بزار برای قرونی که میدی دلت به حال خودت بسوزه چرا آخه وقتی میتونی نشستی ؟

نمی‌دونم چرا نمیخونم رفتم زیر زمین خونمونکتابارو گذاشتم اونجاولی صبح ها میترسم برم شباهم همینجور😐

چرا زیرزمین؟

اتاق جدا نداری؟

به هر حال مهم نیس هر جا که باشی فقط بخون

مطمئنم خودتم دیگه حال و حوصله پشت موندن نداری

کاری نکن سال دیگه هم به فکر پشت موندن باشی

به این فکر کن این درسارو بالاخره باید بخونی پس هر چی زودتر شروع کنی به نفعته

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

برنامه ریزی هم میکنم ولی عمل نمیکنم تصمیم گرفتم یک جای خلوت درس بخونم ولی بازهم نخوندم چون تنهایی می ...

ب این فکر کن که الآن دقیقا هیچی بلد نیستی و سر جلسه کنکور ببخشیدا قراره ب.ر.ی.ن.ی 

یه ترسی وجودتو فرا میگیره که نگو😶

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱