2777
2789
عنوان

دانش اموز قدر نشناس+اسکرین/:

1183 بازدید | 74 پست

این دانش اموزا "بعضیاشونم "واقعا درس خوندنشون دردسره طفلی خانواده هزینه بکن ، کلاس ، کتاب تهشم بچه صبح تا شبش کوچه و خیابون و اینستا و تربیتش هم اینجوری افسار گسیخته

🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بذاربلایک

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

گذاشت لایک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ما ت وتاپیک قبل مسخرتیم دوباره تاپیک میزنی ؟😐عکسو بزار

مسخره بودن که ادب و انتخاب خودته

ولی باگ تاپیکه اشتباهی دوبار اومده 

خودمم حدس زدم چون هنگ کرد ی بار 

🌸

این پنجمین تاپیکشه که عکس نزاشته و رفته 

واقعا چرا ؟؟؟

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
تاپیک قبلی دیدم  جرا همچین پیامی داد چی شد یهو اینو گفت

الان اسکرین پیامای مامامشم میفرستم ببینین نظرتونو بگین

این دانش اموز معدل دهمش 14 بود بعد ثبت نامش کردن مشاوره

خب خانواده نباید به زور ثبت نام کنه بچه هم باید علاقه نشون بده وقتی مجبور به درس میکنن همین میشه

🌸