2777
2789
عنوان

دانش اموز قدر نشناس+اسکرین/:

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان کامل بگو چی کار کردی که گفته میخوایی وارد حریم من بشی؟؟

ی اسکرین بالا گذاشتم اون پیام مامانشه

احتمال میدم دیده مامانش با من در ارتباطه

البتع این جزو وظیفه من هست و بابت ارتباط با اولیا هم هزینه گرفته میشه خب نمیتونم که کارمو انجام ندم

🌸

بعدشم ببخشیدا یه به جهنن بگو و خلاص

ننه باباشون از پس بچشون برنمیان میخوان یه مشاور یا یه غریبه یا فک و فامیل معجزه کنه؟

شاید نیست خیر داشتی ولی واقعا اینو از من نصحیت دلت برای خودت بسوزه

لیاقت ندارن

اگر التماستم کردن دیگ براشون کار نکن

امثال این مواردم قبول نکن اعصابت اروم تره

والا من پول انچنانی نگرفتم این یک  دو شما میری نون میخری پول میدی در قبالش نون میگیری ی توهینم ...

خب اون دیگ پول انچنانی بت نداده تقصیر ما نیس ک،بعدشم وقتی ی پولیو میگیری باید کارتو انجام بدی نه اینک بعدش بیای ی پنجاه تا تاپیک بزنی اینحا و بگی اره... هرکسی زندگیش ب خودش مربوطه یعنی حالا معلمی! یاد بگیر ب بقیه احترام براری تا احترام ببینی،اولین دبیری هسی میبینم سرش تو زندگی ملته! بعد اینک وقتی میرم نون بخرم نونو میگیرم توهینم نمیکنم تا وقتی اون یارو دربارم یچی بگه بعدش توهین میکنم

عزیزم من معلم نیستم دانشجو پزشکیم ☺️ تو بخش روان حتما به عنوان کیس جدید معرفی میکنیمت🌹

دانشجو پزشکی؟😂 د لامصب یجوری گفتی ما گفتیم این یارو دبیر رسمیه دانشجویی و اینطوری تاپیک میزنی اونم ن یکی 10 تا؟

ی اسکرین بالا گذاشتم اون پیام مامانشه احتمال میدم دیده مامانش با من در ارتباطه البتع این جزو وظیفه ...

شایدم راجع به خواب و نحوه روتین زندگی و برنامه ریزی بهش گفتی داره تیکه میندازه

ولشون کن ننه باباش برن به فکر باش

شما وظیفه‌ای در قبال بچه لوس و بی ادب مردم نداری

بعدشم ببخشیدا یه به جهنن بگو و خلاص ننه باباشون از پس بچشون برنمیان میخوان یه مشاور یا یه غریبه یا ...

چی بگم والا 

خیلی این بچه پتانسیل داشت وگرنه هرگز این حماقتو نکرده بودم بچه با معدل 14 قبول کنم

🌸

دانشجو پزشکی؟😂 د لامصب یجوری گفتی ما گفتیم این یارو دبیر رسمیه دانشجویی و اینطوری تاپیک میزنی اونم ...

دبیر رسمیم بودم

دانشگاه تبریز دبیری خوندم 

تدریس هم داشتم مدرسه ولی خب انصراف دادم 

🌸

دانشجو پزشکی؟😂 د لامصب یجوری گفتی ما گفتیم این یارو دبیر رسمیه دانشجویی و اینطوری تاپیک میزنی اونم ...

الان ک چی عزیزم؟ باگ میدونی چیه؟؟ باگ مشکل سایته نه استارتر

بس کنید تو رو خدا ریختید سرش الکی الکی که چی؟

خب اون دیگ پول انچنانی بت نداده تقصیر ما نیس ک،بعدشم وقتی ی پولیو میگیری باید کارتو انجام بدی نه این ...

ای بابا من که گفتم باگ بوده و بخدا خودم تاپیک نزذم باز شما معطل شدی من عذر میخوام 

اخرین پستای تاپیک اولمو بخون

ضمنا تایم تاپیکا رو ببین انقد تو ی دقیقه پشت سرهمن که معلومه باگه وگرنه من با چه سرعتی اینارو تایپ کردم؟

🌸

شایدم راجع به خواب و نحوه روتین زندگی و برنامه ریزی بهش گفتی داره تیکه میندازه ولشون کن ننه باباش ب ...

تا ه اگر در مورد خواب و روتین هم بگم باز وظیفمه

اصلا تو قرار داد ذکر میشه من حتی تایم استفاده از گوشیشم باید چک کنم

مامانش انقد خانوم محترمیه نمیدونم این بچه جطور شده/:

🌸