2777
2789
عنوان

دانش اموز قدر نشناس+اسکرین/:

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 74 پست
الان اسکرین پیامای مامامشم میفرستم ببینین نظرتونو بگین این دانش اموز معدل دهمش 14 بود بعد ثبت نامش ...

اسی میزاری شات رو یا گم بشیم یه تاپیک دیگه

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره بودن که ادب و انتخاب خودته ولی باگ تاپیکه اشتباهی دوبار اومده  خودمم حدس زدم چون هنگ کر ...

احتمالا مشکل از نت‌ بوده یه چک بکن بقیه هم تگ کن ببین ۵تا تاپیک با همین عنوان داری

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
مسخره بودن که ادب و انتخاب خودته ولی باگ تاپیکه اشتباهی دوبار اومده  خودمم حدس زدم چون هنگ کر ...

طرز حرف زدنت 😂🤲🏼چی بگم والا 

واقعا ارزش نمیدونم چیزی بگم ریپ نزن چون ج نمیدم عزیزم 😂💃

احتمالا مشکل از نت‌ بوده یه چک بکن بقیه هم تگ کن ببین ۵تا تاپیک با همین عنوان داری

واقعا ؟

همین الان متوجه شدم

خیلیاهم تو دو دیقه ادب نداشتشونو به رخ کشیدن تا من متوجه بشم تاپیک تکراری اومده

🌸

ببخشینا پول خودشونه زندگی خودشونه تو وظیفته درستو بدیو پولتم بگیریو بری /:

والا من پول انچنانی نگرفتم این یک 

دو شما میری نون میخری پول میدی در قبالش نون میگیری ی توهینم میکنی میای بیرون ؟ حالا تشکر نیاز نیستا 

🌸

آدمای مثل تو لیاقت معلم بودن رو ندارن چون همه چیز رو زیر سوال میبرن  برو همون به خراب کاریات ت ...

عزیزم من معلم نیستم دانشجو پزشکیم ☺️ تو بخش روان حتما به عنوان کیس جدید معرفی میکنیمت🌹

🌸