2777
2789
عنوان

دانش اموز قدر نشناس+اسکرین/:

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 74 پست
این دانش اموز شما مشخصه  نه علاقه ای به درس داره نه استعداد چرا وقتش و حروم میکنه الکی خوب بره ...

حس کردم بخاطر اجبار اولیا 

اینکار خیلی اشتباهه به قول شما باید بزارن خودش بره دنبال استعدادش نه با معدل ۱۴ تو تجربی به بچه هم فشار بیاد

🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من هم دارم دانش آموزانی که علاقه به درس ندارند یا سعی میکنم تشویق کنم اگه نشد هرچقدر بخونه همون قدر نمره میدم 

وسعی میکنم زیاد مداخله نکنم 

دانش آموزی دارم پایه نهم هنوز بلد نیست که گل بنویسه 

می نویسه گول 

یا شد را می نویسه شود  

شود را می نویسه شه ود    

مشخصه که این دانش آموز از پایه ضعیف هست. شاید خیلی هم بخونه ولی پایه ضعیف بالا اومده 

معلم های قبلی نتوانستند کمک کنند من امسال دارم تمام تلاشم رو براش میکنم و امیدوارم که مؤثر باشه حتی هدیه هم براش گرفتم برای کسی که بعد از ۸دومین املا رو ۱۰شد 

شما هم تشویق کن امیدوارم جواب بگیری  

موفق باشی 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

حس کردم بخاطر اجبار اولیا  اینکار خیلی اشتباهه به قول شما باید بزارن خودش بره دنبال استعدادش ن ...

بله متاسفانه  خانواده  فکر میکنن  اگر بچشون دکتر و پرستار  بشه ادم موفقی میشه  ولی نمیدونن دکتری که متنفر باشه از شغلش به هیچ جایی نمیرسه جز افسردگی و پوچی 

😔              

حس کردم بخاطر اجبار اولیا  اینکار خیلی اشتباهه به قول شما باید بزارن خودش بره دنبال استعدادش ن ...

منم دارم دانش آموزی که به اجبار والدین اومد امسال پایه هفتم  خیلی بی نظم بود و درسش افتضاح بود لباس نامرتب از ۱۰نمره فارسی رو شد ۱/۷۵  و آخرین باری بود که دیدمش الان یک ماه هست که دیگه نمیاد 

ببینید من هم دارم دانش آموزانی که علاقه به درس ندارند یا سعی میکنم تشویق کنم اگه نشد هرچقدر بخونه هم ...

مرسی 

تشویق روش خوبیه حتما تو روانشناسی پرورشی نوین هم مطالعه کردین که تشویق برای تمام دانش آموزان پاسخگو نیست

گاهی بعضی دانش آموز ها با تشویق پسرفت دارن و بهتره از تنبیه استفاده شه) البته حتما خودتون میدونین دیگه ، نه اون تنبیه های قدیمی(

مشاوره کنکور یکم با مدرسه فرق داره من فیزیک به بچه نهمی درس میدادم پایش هم ضعیف بود از صفر شروع میکردم ولی خب دانش آموزی که شهر دیگس و من بالاسری نیستم اگه خودش نخواد هیچ روشی واسه درس خوندنش جواب نیست

ممنون از نظرتون خانم معلم مهربان♡

🌸

منم دارم دانش آموزی که به اجبار والدین اومد امسال پایه هفتم  خیلی بی نظم بود و درسش افتضاح بود ...

وای هرکی میگه معلمی کار اسونیه دعا میکنم فقط به این دانش آموز ها برخورد داشته باشه تا ببینه هی انرژی بزاری و نتیجه نبینی یعنی چی😑

🌸

مرسی   تشویق روش خوبیه حتما تو روانشناسی پرورشی نوین هم مطالعه کردین که تشویق برای تمام د ...

بله تنبیه هم میکنم به وقتش وقتی سه تا امتحان رو خراب می‌کنه اولیا باید جوابگو باشه 

ولی در کل طوری رفتار کردم که همه دوستم دارند و از ناراحتم ناراحت میشن  مثلا اگه بایکی قهر میکنم برای تنبیه خودش رو به آب و آتیش میزنه که آشتی کنم باهاش و این روشی هست که من دارم  در نهایت میشه حرف خودم چون قول میگیرم که دفعه ی بعد درسش رو به موقع حاضر کنه 

بله تنبیه هم میکنم به وقتش وقتی سه تا امتحان رو خراب می‌کنه اولیا باید جوابگو باشه  ولی در کل ...

واقعا چقدر ایده های خوبی دارین

گاهی تاپیک بزنین در موردش دنبالتون میکنم تا یاد بگیرم تو دانشگاه آنقدر آکادمیک درس میدن که اینجور موارد فقط با تجربه به دست میاد

البته من حالا حالا ها وقت ندارم سراغ تدریس برم

🌸

والا بخدا،حالا هی این بیاد خودشو جر بده ده تا ده تا تاپیک بزنه و حرس بخوره😂

از عوراض  کات کردن های مداوم و گریه کردن زیاد تو دوران پریودیته.

شایدم بخاطر همین اخلاقات اون طفلی نتونسته دووم بیاره 😂

حرص هم اینجوری نوشته میشه، همون پیام اولت فهمیدم تا ششم هم سواد نداری و حسودیت بخاطر چیه🤣🤣 ایشالا توهم به یه جایی میرسی تو رندگیت ناراحتی نداره😉

🌸