2777
2789
عنوان

قبل بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 65 پست
منم ۶تا زدم ، فولیامو ب ۲۳، ۱۹، ۱۷ رسوند. ازادسازی زدم منتظرم ۱هفته دیگه موعدمه ولی زیر دلم درد میکن ...

من ۲۴ سالمه ۶ سال پیش هم حامله شدم فوری بعد از یه اقدام ولی بچه ام نموند زود دنیا اومد بعد اونم ۲ سال و نیم نشد یه دونه اردبیهشت سقط کردم باز ۷ هفته الانم با دارو گیاهی باز حامله شدم بنظرم درکنار دکتر یه طب سنتی هم برو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشکارم، و خیل چیزهای مضر نمیخورم گلم

منم ورزشکار بودم،بسکتبالیست بودم، رفتم چندتا روغن داد برای فعال شدن به تخمدان‌ها می‌مالید، سردی را برامون حذف کرد، به جای آب، آب و عسل و آب‌جوش 40 روز میخوردم با اینکه طبع خودم و همسرم گرم بود اما اختلال داشتیم غلبه بلغم، بازم هرجور خودتون صلاح میدونید 

منم ورزشکار بودم،بسکتبالیست بودم، رفتم چندتا روغن داد برای فعال شدن به تخمدان‌ها می‌مالید، سردی را ب ...

آره واسه منم بادکش و روغن سیاه دانه زدم به رحمم و چن تا دمنوش اینا داد فوری جواب داد 

شما انجام دادین؟ استرس ندارم علایمم زیر دلم بزرگ و سفت شده کمرم درد میکنه ۱هفته دیگه موعدمه گلم.

من انجام دادم جواب گرفتم ولی برام نموند سقط شد الان دوساله چندبارآی یوآی کردم نشدوگرنه مشکلی ندارم 

منم ورزشکار بودم،بسکتبالیست بودم، رفتم چندتا روغن داد برای فعال شدن به تخمدان‌ها می‌مالید، سردی را ب ...

دیگه چیا بهت کفت انجام بدی من طبعم سرده میدونم.میشه توضیح بدی دوست عزیز؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

من انجام دادم جواب گرفتم ولی برام نموند سقط شد الان دوساله چندبارآی یوآی کردم نشدوگرنه مشکلی ندارم&n ...

ای بابا. الهی ک زودتر مامان شی، بی بی مثبتتو بزاری اینجا

آره واسه منم بادکش و روغن سیاه دانه زدم به رحمم و چن تا دمنوش اینا داد فوری جواب داد 

مبشه یگم توضیح بدی چ دمنوشایی؟ روغنها چی بودن کیا میزدی؟ خدا خیرت بده دختر

مبشه یگم توضیح بدی چ دمنوشایی؟ روغنها چی بودن کیا میزدی؟ خدا خیرت بده دختر

والاواسه هر کس فرق میکنه برای من رازیانه داد بعدش یه چن تا ادویه و دونه اسپند داد با کپسول خالی قرص درست کردم روزی ۳ تا میخوردم بادکش با دستگاه خریدم ۵۰ تومن روزی ۲ بار روغن سیاه دانه‌ هم شبا موقعه خواب هم صبحا صبحانه شیره و ارده بعد این آقا که من میرفتم پیشش شاگرد دکتر خیراندیش بود یه سری شربت هم داد بهم که مال خیر اندیش بود آهان دمنوش بابونه هم میخوردم روزی یه بار