2777
2789
عنوان

قبل بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 65 پست
نه عزیزم من نشدم میدونی چرا 😂 چون ۲ سال بود نمیدونستم همسرم واریکسیل داره 😂😂😂 الان شد چشم انتظار ...

داداش منم این مشکل رو داشت ولی خدا بهش بچه داد. خدا شماهم بده

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

ممنون حتما انجام میدم بانو. تهران

عزیزم دکتر حسن اکبری طب سنتی سمت کرجه عالیه ویزیت اینترنتی هم داره دارو هم ارسال میکنه عالیه این شماره پشتیبان دکتر هست تو ایتا یا واتساپ پیام بدید سوال کنید راهنمایی می‌کنند 09331878762

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینال اف فولیکول روبزرگ میکنه ولی اصلاً استرس نداشته باش که بگیره مشکلی هم نداری توکل بر خدا زودبارد ...

شما انجام دادین؟

استرس ندارم علایمم زیر دلم بزرگ و سفت شده کمرم درد میکنه ۱هفته دیگه موعدمه گلم.

همسرم تو ازمایشگاه معمولی ارمایش داد گفتن همه چی اوکی هست بعد دیدن نمیشه فرستادن مرکزناباروری که گفتن جهشش یا همون حرکت روبه جلوش ضعیفه که نشون میده واریکسیل داره که رفت سونو دیدیم بله گرید ۲ واسه ۳ ماه دارو دادن ۲۰ روز دیگه تموم میکنه منم دکتر گفت روز ۲ پریودت بیا شروع کنیم توروخدا دعا کن و درضمن من بعضیاوقات حسم درسته فکر هر کیو میکنم میبینم باردار میشه زود الان یکیو گفتم تو زود تر از من حامله میشی نگو من گفتنی حامله بود خبر نداشت ....... و الان حسم میگه حامله ای میای میگی باردار بودم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر حسن اکبری طب سنتی سمت کرجه عالیه ویزیت اینترنتی هم داره دارو هم ارسال میکنه عالیه این شما ...

اخه ما مشکلی نداریم فقط خدا باید بخواد بانو

منم ۶تا زدم ، فولیامو ب ۲۳، ۱۹، ۱۷ رسوند. ازادسازی زدم منتظرم ۱هفته دیگه موعدمه ولی زیر دلم درد میکن ...

ان شاالله واسه شما حتما جواب میده نگران نباش من همیشه فولیکولام عالی بود همسرمم مشکلی نداشت  کلی امپول و قرصم مصرف کردم ولی بدنم داشت داغون میشد من دوسال و نیم این دکتر اون دکتر بودم احساس می‌کردم بدنم مقاوم شده در برابر دارو شیمیایی ولش کردم چن ماه چون تخمدانم بعداز سینال اف وحشتناک دردمیکرد ولی اون ماه هم نشد بعد از ۸ ماه رفتم دارو گیاهی بهم گف رحمت سرده بهم دارو حامله شدم 

همسرم تو ازمایشگاه معمولی ارمایش داد گفتن همه چی اوکی هست بعد دیدن نمیشه فرستادن مرکزناباروری که گفت ...

واقعا حست بمن اینجوریه، چشم براتون ایت الکرسی میخونم و دعا میکنم. شماهم برای من ۱هفته دیگه معلوم میشه. 

به یه دکتر بسنده نکنید من دکتری رفتم گفت تا یه سال دارو بخور بعد بیا ببینیم چی میشه رفتم پیش شاگرد ا ...

بخدا میخونم. ادم معتقدیم. ودعات میکنم برام دعا کن این هفته....

واقعا حست بمن اینجوریه، چشم براتون ایت الکرسی میخونم و دعا میکنم. شماهم برای من ۱هفته دیگه معلوم میش ...

اره حسم همینه ولی مصلحتو خدا میدونه انشالله به حق پنج تن مامان شدی 😘

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله واسه شما حتما جواب میده نگران نباش من همیشه فولیکولام عالی بود همسرمم مشکلی نداشت  کل ...

خداروشکر.منم زیر دلم درد میکنه😔