2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره از کجا بخری از کی بخری 

ما خریدیم 180 

ولی شنیدم تا 250 هم خریدن 

ما بوجاری شده خریدیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
طارم؟ کی خریدید؟

همین دو سه هفته پیش 

برنج امساله رو خریدیم 

آره طارم بود و بوجاری شده 

بوجاری که میدونی چیه ؟ برنج یه دسته و شکسته نداره 

برنج پرمحصول که مزه نمیده🤧😬 

ما از کشاورز خریدیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همین دو سه هفته پیش برنج جدید رو خریدیم آره طارم بود و بوجاری شده بوجاری که میدونی چیه ؟ برنج یه دست ...

من خودم برنج صادر میکنم. (الکی)

ولی قیمت 180 خیلی کمه. یا کشاورز خیلی ساده بود یا اینکه برنج یه اشکالی داره.

من خودم برنج صادر میکنم. (الکی)ولی قیمت 180 خیلی کمه. یا کشاورز خیلی ساده بود یا اینکه برنج یه اشکال ...

🤣🤣🤣 

کشاورزش آشنا بود البته زیادم تخفیف نداد مغازه های اینجا میفروشن کیلویی 200 

البته شنیدم که بعضیا 250 هم فروختن ولی خب لابد به تهرانی دادن... 

بومی با این قیمت بعیده

از طرفی این فصل شهر شمالی باشی خریدار نیست مگه اینکه به قول خودت صادر بشه... 

همه یا خودشون دارن یا پدر و مادراشون یا کسی که بهشون برنج بده... 

من خودم برنج صادر میکنم. (الکی)ولی قیمت 180 خیلی کمه. یا کشاورز خیلی ساده بود یا اینکه برنج یه اشکال ...

برنجشم برنج خوبیه 

تو که تو کار برنجی باید بدونی که طارم بوجاری شده برنج خوب و باکیفیتیه

برنجشم برنج خوبیه تو که تو کار برنجی باید بدونی که طارم بوجاری شده برنج خوب و باکیفیتیه

نه کار من برنج نیست. فقط برای کل فامیل یکجا خرید میکنم. حدود 2 تُن. قیمتی که من دارم کیلویی 250 هست. ولی عمده 210 خریدم.

نه کار من برنج نیست. فقط برای کل فامیل یکجا خرید میکنم. حدود 2 تُن. قیمتی که من دارم کیلویی 250 هست. ...

حالا طارم چی خریدی؟ 

صدری یا هاشمی؟ طارم کدوم شهر رو خریدی؟ 

خودت بچه شمال نیستی؟ 

نه شمالی نیستم. طارم هاشمی. برای بابل بود.

ما یه ضرب المثلی داریم که میگه اگه بابلی رو با مار دیدی 

مار رو ول کن 

بابلی رو بکش🤣