2777
2789
عنوان

قبل بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 65 پست
دیگه چیا بهت کفت انجام بدی من طبعم سرده میدونم.میشه توضیح بدی دوست عزیز؟

گوجه، خیار، ترشی، آبلیمو، آبغوره، سرکه، بستنی، فست فود، ماست، دوغ، آب سرد و کلا آب خالی ممنوع، چای سبز و سیاه ممنوع بود تا40روز، مرغ صنعتی، گوشت گاو و گوساله، روغن بابونه به شکم میزدم 10تا 2دقیقه درجا بزن، این برای اولین بارداری بود برای دومی پیش خود دکتر رفتم الان 4ماهه دارو میخورم ایشون حجامت انجام دادن، روغن سیاهدونه و بابونه دادن یه روز درمیون بزنم، با درجا زدن، ممنوعیت مثل بالا که گفتم کلی دمنوش دادن، دوسین دادن،، وچون میخواستم دوقلو باشه یه سری دارو دادن و گفتن سنجد زیاد بخورم، برید پیشش ضرر نمی‌کنید بهتر از دارو شیمیایی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوجه، خیار، ترشی، آبلیمو، آبغوره، سرکه، بستنی، فست فود، ماست، دوغ، آب سرد و کلا آب خالی ممنوع، چای س ...

کدومش بهتره؟ ادرس شماره برام میزاری دوست عزیز

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

کدومش بهتره؟ ادرس شماره برام میزاری دوست عزیز

شاگردش رفته یزد، خودشون کرج هستند دکتر حاذقی هستند، تو نت بزنید نوبت دهی اینترنتی هم دارند 

91302356، 021این شماره نوبت دهی دکتر حسن اکبری یبارک کرج هست آدرس دقیق خودشون بهتون میدن

اینم شماره پشتیبان دکتر هست تو ایتا یا واتساپ پیام بدید سوال کنید راهنمایی می‌کنند 09331878762 

شاگردش رفته یزد، خودشون کرج هستند دکتر حاذقی هستند، تو نت بزنید نوبت دهی اینترنتی هم دارند  91 ...

مرسی گلم. هزینتون چقدر شد؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊