2777
2789

بچهااا من از اخرای تیر شروع کردم بکوب اوایل میخوندم ولی دیگه باز یکم شل کردم 

دو تا کتاب از دهم تموم کردم بقیه ام پنج تا پیش رفتم از هر کدوم بجز عربی و ریاضی فنون ام سه درس از یادزهمم هر کدوم چهار درس مونده تموم بشه روانشناسی و جغرافیام ی درس مونده 

بجز ریاضی ک هیچی نخوندم عربی دو درس خوندم فنون دو درس هنوز مروررر نکردمم چیزی یادم نیست دارم این چند روز برا فنون فیلم میبینم توروخدا بگید الان وضعیت من چ حوریه میتونم رتبه خوبی بیارم ؟؟ 

معدل یازدهم ۱۸.۶ بود دهنم ۱۸.۸۷ ک از یازدهم ۶ تاش نهایی بود در حد ۱۷ و ۱۶ گرفتم یدونه تاریخ و ۱۱.۲۵ گرفتممم 

از الان دوکیلوووو کم کردمممم توروخدا راهنمایی کنید

(:A__•~•__M:)

منم مثل تو خودمو به درو دیوار کوبیدم ... چقد خوندم .. روانشناسی رو که ۴ بار کتابو از اول تا اخر خوندم... ولی نهایی ها خرابش کرد

الان دیگه فقط کنکور نیست ..۶۰ درصد معدله .. صدت رو بزار برای مدرسه کنکور رو هرچقدر تونستی بخون سخت نگیر به خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو خودمو به درو دیوار کوبیدم ... چقد خوندم .. روانشناسی رو که ۴ بار کتابو از اول تا اخر خوند ...

ببین الان من شیش تا نهایی امسال و واقعا خوب ندادم در حد ۱۷ ۱۶ گرفتم ولی ی نفر گفت از ۱۷ درصد حداقل ۱۰ درصد میگیرم 🤦🏻‍♀ نمره های پایین ام فقط عربی و تاریخ بود تاریخ ۱۱.۲۵ عربی ۱۴

لطفا از همین وقتی که برات مونده پاشو برو نیم سال اول دوازدهم رو بخون تا یه قدم جلوتر باشی البته پایه ...

به خدا می‌خوام بخونمممم هی میگن اول دهم و یازدهم بخون بعد دوازدهم نیمدونم چیکار کنم 

از دوازدهم پنج درس فارسی و خوندم 

فنونم تو ویدیو هایی ک میبینم دوازدهمم درس میده 

ریاضی رو دست کم نگیر من فقط دوازدهم خوندم ۲۵ درصد زدم

ریاصیمممم خوب نیست 😭😭 می‌خوام فیلم بیسمیمم بینم چی میشه همیشه من سه تا میزنم تو آزمون ها اونم منفی هیچ وقت ریاضی نخوندم 

به خدا می‌خوام بخونمممم هی میگن اول دهم و یازدهم بخون بعد دوازدهم نیمدونم چیکار کنم از دوازدهم پنج ...

نه اصلا جلو جلو نخون ... اول پایه ات رو قوی کن ، چون یه سری درسا مثل عربی ریاضی فلسفه نیاز به پایه قوی داره 

دوازدهم رو از همون اول مهر معلم هر درسی داد برو بشین تستش رو بزن