2777
2789
عنوان

زندگی پر از آرامش☁️

167 بازدید | 7 پست

شما برای اینکه تو زندگیتون آرامش ایجاد کنین چیکار میکنین برای مقابله با افسردگی و ایجاد آرامش و حال خوب اونم وقتی کلی مشغله تو زندگیتون هست؟💙🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موسیقی و ورزش

عالیه. ولی میدونی منظورم به حالت کلی بود موسیقی ورزش یا مطالعه و... میتونم برنامه ریزی کنم و یک تایمی انجام بدم ولی منظورم در کل زندگی بود یک حالی تو خودت ایجاد بشه که تموم زندگیت اون حس آرامشه باشه حتی وقتی نصف روزتو سرکار و ترافیک و درس فراگرفته . 

دور آدمارو خط میکشم حالم خوب میشه ولی لامصبا ولکنم نیستن 

دقیقا منم از وقتی شروع به انتخاب انسان ها کردم حالم خیلی بهتره مثلا تو محیطی که هستم اگه پنج نفر باشن قبلش خوب فکر میکنم بعد میبینم از این پنج نفر یک نفر واقعا برای معاشرت و ایجاد روابط صمیمی برام خوبه بقیه رو فاصلمو حفظ میکنم و خیلی حالم بهتره💙

عالیه. ولی میدونی منظورم به حالت کلی بود موسیقی ورزش یا مطالعه و... میتونم برنامه ریزی کنم و یک تایم ...

فک نمی کنم راهی باشه که آدم تو کل زندگی آرامش داشته باشه من حتی بعضی روزا سیگار میکشم از درون ب خاطر خیانتی که تو دوران ۱۶ سالگیم دیدم خیلی داغون درونم ولی گیتار زدن آرومم میکنه

فک نمی کنم راهی باشه که آدم تو کل زندگی آرامش داشته باشه من حتی بعضی روزا سیگار میکشم از درون ب خاطر ...

میدونی اینو هممون داریم برای جبران سختی های روحی  دنبال دوپامین میگردیم حالا با قرص سیگار شکلات گوشی هر کسی یک طوری سعی داره ولی این بدتر نابودت میکنه 

ب نظرم  اگ یک آرامش درونی پیدا کنیم میتوتیم خودمنو نجات بدیم واقعا زنده باشیم