2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از حرف مادر شوهرم خیلی دلم گرفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 41 پست
چقدر رو داره😐😐😐😐😐😐😐 تا کی قراره اینجوری زندگی کنی؟😐

اره واقعا اگه میخاستم تیز بازی در بیارم  نمیرفتم از یارانه خودم وام بگیرم و قسط بدم که فقط وسایل ضروری بگیریم و بریم  یه چند تیکه از قبل داشتیم و  الان ضروری هارو میگیرم  هر ماه از یارانم قسط میدم اگه تیز و زرنگ بودم همرو مینداخت گردن شوهرم که بخره   من یه باری از دوشش برداشتم

همسده امام رضایوم😍
حتی کارت یارانه بچم و شوهرم هم دست اونه

چرا همه چی دست اونه؟ مگه تو و شوعرت دست و پا ندارین؟ عزیزم با شوهرت حرف بزن بگوکارت دست خودت باشه خودت خریدا رو بکن و یا خودت بگیر دستت.

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا اگه میخاستم تیز بازی در بیارم  نمیرفتم از یارانه خودم وام بگیرم و قسط بدم که فقط وسای ...

خب تا حالا اشتباه کردی.جلو ضرر. و از هر کجا بگیری منفعته.زرنگ باش .یارانه روخرج کن بگو ندارم بزار وام رو‌شوهرت بده.

برو وسیله بخر لباس بخر ارایشگاه برو.خرج بتراش

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببخشید اما این چه جور زندگییه؟؟

خیلی دلم گرفتس هرچی بگن یا بچمم بچه های برادرشوهرم اذیت کنن هیچی به شوهرم نمیگم  یا هر حرفی خواهر شوهرم میزنه هم بازم نمیگم  اه خسته شدم از بی عرضگی خودم که نمیتونم اینارو بگم اون شوهر بنده خدامم که از خستگی تا میاد خوابش میبره 

همسده امام رضایوم😍

اشتباه از خودته ، ببخشبدا یعنی چی که فک میکنی بار از رو دپشش برداشتی؟ به جهنم زن و بچه داره خرجشونو بده خونشونپ تکمیل کنه ، نمیتونست همونموقع هم زن نمیگرفت. ,چرا این مردا رو انقد پررو میکنین ، به مادرشوعرتم یجوری بفهمون اون پولی که خرج میکنی پول شوهرمه 

چقدر سخت.خب اون تخم مرغ خریدچرا ازهمون برنداشتی و رفتی خریدی؟

یجوری رفتار میکنن و حرف میزنن که از گلوت پایین نمیره

میگه الان که پول نیست ماست گرونه شماها نخورین بزارین بچها(ینی شوهرم و اون برادرشوهر دیگم که باهاش سرکار میره و خواهر شوهرم)بخورن و سرکار ببرن  یا تخم مرغ ها باشه واسه بچها واسه سرکارشون کوکو یه وقت درست میکنیم یا لازم میشه واسه غذا  هرچی بخای بخوری لقمه ادمو میشمارن

همسده امام رضایوم😍
 مگه کارت شوهرت دست اونه؟ یه کارت براشون بگیره یه مقدار پول بریزه براشون.. کارت خودشم مخصوص خود ...

یه کارت جدا داره شوهرم براش پول میریزه

همسده امام رضایوم😍
خیلی دلم گرفتس هرچی بگن یا بچمم بچه های برادرشوهرم اذیت کنن هیچی به شوهرم نمیگم  یا هر حرفی خوا ...

اشتباه میکنی اینجوری فقط خودتو از بین میبری.باید یه کاری کنی شوهرت فکر نکنه حالت خوبه اینجا.باید بفهمه باید به فکرخونه و زندگیش باشه.تا کی اینجوری میخوای زندگی کنی؟ تو باید خانوم خونه ی خودت باشی.شوهرت چرا باید خرج بقیه رو بده؟ اینجوری تا صد سال بعد هم به جایی نمیرسین.خود دانی.حالا تو هی خودخوری کن و به شوهرت چیزی نگو و ادا خوبا رو دربیار فکر نکن اخرسر بهت تاج میده نه 

یاشاسین آذربایجان💓✌

مگه کارت شوهرت دست اونه؟ یه کارت براشون بگیره یه مقدار پول بریزه براشون.. کارت خودشم مخصوص خود ...

کارت من جداس شوهرم واسم میریزه چیزی خواستم بگیرم واسه خودم    اون پول دیگه رو هم میریزه تو کارت مامانش واسه خرج خونه من مشکلم اینجاست اگه یه وقتایی پولم تموم میشه دیگه مادرشوهرم حاضر نیست پول پوشک بچم یا خرج دیگه ای بده ولی واسه بچه های برادر شوهرم  خیلی راحت خرج میکنه وقتی هم بچه برادرشوهرم پوشکی بود پوشکشو میخرید از کارت خرجی خونه یا خوراکیشون دکترشون 

بهش میگفتم نسخه داروشون بده بفرستم برای باباش بره داروخونه بخره میگفت چرا اون بخره اون همه راه بیاره اینجا  خودم میرم میگیرم

همسده امام رضایوم😍

برادرشوهر بی غیرتت اون وقت چرا خرج بچه های خودشو نمیده؟ 

شوهرت خیلی خنگه که خرج بچه های یکی دیگه رو میده اونم بچه هایی که پدرشون زندست. تو این گرونی بااین قیمت پوشک اون وقت شوهرت پول پوشک بچه یکی دیگه رو میداد ..