2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از حرف مادر شوهرم خیلی دلم گرفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 41 پست
چرا همه چی دست اونه؟ مگه تو و شوعرت دست و پا ندارین؟ عزیزم با شوهرت حرف بزن بگوکارت دست خودت باشه خو ...

خوب خریدارو باید مامانش بکنه  راضی نمیشه میگه خودم خرید میکنم   شوهرمم  کارت یارانه رو داده دستش که اونم خرج خونه بکنه

همسده امام رضایوم😍
کارت من جداس شوهرم واسم میریزه چیزی خواستم بگیرم واسه خودم    اون پول دیگه رو هم میریزه تو ...

خیلی واضحه شوهرت کارتو داده واسه خرج بچه هااا.. مادرشوهرتم میگه پس کلشو خودمون خرج میکنیم یه جورایی خوشش اومده... تو وقتی لازم داری باید به زور ازش بگیری و بگی حق خودمو بچمه تو چ کاره ای

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوهرت خرج بچهای داداششو میده اونوقت برادرشوهرتو زنش دقیقا چیکار میکنن؟ فقط بلد بودن بچه درست کن ...

زنش بخاطر هرزه بازیای برادرشوهرم طلاق گرفت  اونم الان دنبال اینو اونه فعلا یه زنه رو پیدا کرده که قبل زنشم باهاش بوده حالا یه بچه ۶ساله هم داره که زنه میگع از برادرشوهرمه حالا قراره ازمایشم بدن

همسده امام رضایوم😍
اره واقعا اگه میخاستم تیز بازی در بیارم  نمیرفتم از یارانه خودم وام بگیرم و قسط بدم که فقط وسای ...

همشون عوضین منم مادرشوهرم برا خودم چیزی میخرم خاک برسرش میشه انگار این پولشو میده 

میخوای ناراحت شو میخوای هم نشو ولی خیلی بی عرضی ایبن تو و شوهرت ک حتی اجازه کارت یارانتونم ندارین

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️