2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جمع 14 نفر باهم حدیث شریف کسا رو بخونید

شنیدم خیلی حاجت روایی داره 

خودم هم حاجت گرفتم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ی جمع 14 نفر باهم حدیث شریف کسا رو بخونید شنیدم خیلی حاجت روایی داره  خودم هم حاجت گرفتم

نمسشه خودم تنهایی ۱۴تا بخونم آخه کسی ندارم ک بهش بگم باهام بخونه

کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤

نذر ۱۲۴هزار صلوات تاپیک نازنیناینا

نذر سیب شهید علی جهانیاری من خودم جواب گرفنم

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
ردخور رو نمیدونم ولی نذر امام زادگان عین علی زین علی نذر شیر حضرت علی اصغر

قبلا نذر کردم حاجت گرفتن ازش فعلا هم نذر کردم انشالله ک حاجت بگیرم

کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤
نمسشه خودم تنهایی ۱۴تا بخونم آخه کسی ندارم ک بهش بگم باهام بخونه

گفتید نذر ک سریع حاجت بده  این یادم اومد 

14 شخص باشه

اما

ببین هر دعایی 

حاجت روایی داره

مهم وصل شدن هست قلبت به خدا متصل بشه

ممکنه با ی مرتبه صلوات حاجت بگیری

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
 سلام.ی تاپیک بزن. ۱۴ نفر پیدا کن. منم خبر کن

ببخشید گفتن در یک مجلس دور هم باشند

ردخور رو نمیدونم ولی نذر امام زادگان عین علی زین علی نذر شیر حضرت علی اصغر

امام زاده عین علی زین علی چ کسانی هستن؟؟

چ جور نذری کردی ؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))