بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هیچی عزیزم فقط نذر میکنم اگر فلان حاجتم برآورده باشه یک یا چند( بسته به مهم بودن حاجتم )روز رو روزه بگیرم همین حالا اگر شرایط خاصی داشته باشه که من بعید میدونم ازش اطلاعی ندارم ولی خوب چون معمولا روزه رو سخت میشه ادا کرد نذر و حاجتهای سختو جواب داده
اوه خوب شد گفتی گفتم شرط خاصی نداره ولی پرسیدی یادم افتاد😅 باید روزه قضا به گردنت نباشه یعنی قبل از اینکه روزه نذر رو بگیری همه روزه های قضاتو گرفته باشی