2777
2789
عنوان

میکاپ کار با حجاب پ چادری میشه?

510 بازدید | 32 پست

هر کسو دیدم میکاپ کار بود چادری و باحجاب نبود.

قصد توهین ندارم .خودم باحجابو چادریم به اینشغل علاقه دارم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم زبان اموزش میدم ولی چادریم 

همه بم میگن واااایی چطورییی اصلاا بت نمیاد 

ولی خب حقیقت اینه😌💫😁🤣

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
ادامه ب هنرت عزیزم مغزتم باز کن 

مغز بسته نیس .تو جایی زندگی میکنم که حجاب و اینا زیاد عرف نیس .میگم شاید مردم زیاد قبولم نکنن

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
مغز بسته نیس .تو جایی زندگی میکنم که حجاب و اینا زیاد عرف نیس .میگم شاید مردم زیاد قبولم نکنن

مهم کارته عزیزم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیزم منم زبان اموزش میدم ولی چادریم  همه بم میگن واااایی چطورییی اصلاا بت نمیاد  ولی خب ...

سختت نمیشه ?مخصوصا به خاطر حرف مردم 

سختت نمیشه ?مخصوصا به خاطر حرف مردم 

اصلا برام مهم نیست حرف مردم

حرف مردم منو شب اخرت نجات نمیده حرف مردم منو شب ادل قبر نجات نمیده... 

هرکسیو ت گور خودش میخوابونن.... 

اگر بخوایم ب حساب بقیه باشیم باید بدونیم اخرت و شب اول قبرمون ب فناعه عزیزم 

بخاطر خدا حرف اون برات مهم باشه همیشه نیش و کنایشون مهم نیست 

شیطان از هر طریق وازد میشه 

شما باید بتونی مدیریتش کنی پوزشو ب خاک بمالی 

بخاطر حرف شیطون دست از هدفات نکش 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
اصلا برام مهم نیست حرف مردم حرف مردم منو شب اخرت نجات نمیده حرف مردم منو شب ادل قبر نجات نمیده...&n ...

شما تو کدوم شهری?.

یکی از کامنتای همین تاپیک میگه ماهیت شغلش جوریه که کسی کهاهل دینداریه نمیتونهادامه بده