2777
2789
عنوان

اخه من چیکار کنم پریود شم💔

761 بازدید | 82 پست

سلام لطفا بخونید راهنماییم کنید💔

من از وقتی پریود شدم پریودام نامنظمه معمولا یک ماه و نیم در میون پریود میشدم تا تابستون امسال ک سه ماه پریود نشدم رفتم دکتر ازمایش و سونو داد فهمیدم تخمدان pso (پلی کیستیک و تنبلی) هستم بهم گفت باید وزنتو کم کنی(اضافه وزن دارم زیاد) و بهم امپول پروژسترون داد ۲ تا ک زدم و ۱۰ روز بعدش پریود شدم بهم گفت امپولو زدی یکماه بعدش بیا بهت قرص بدم بخوری ک منظم شه

حالا منه خر یکاری کردم رفتم نت سرچ کردم عوارض این امپول و قرصارو خوندم گوگلم ک میدونید همچیو چقدر بزرگ میکنه خلاصه الان اصلا دوست ندارم امپول و قرص استفاده کنم و اینکه میترسم باز چاق شم بخاطر قرصا

الان حدودا سه ماه میگذره و من پریود نشدم و سردرد و کمر درد ودرد زیرشکم دارم🥲مخصوصا سرم چند روزه واقعا اذیت میکنه

لطفا اونایی ک امپول و قرص مصرف کردید بگید عوارضی داشته براتون؟🥲یچیز بگید من اروم شم

چیکار کنم☹️🥲

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

عنبر نسا بخور هستک🤣💔

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری مجبورم میکنی از ایموجیای بی تربیتی استفاده کنما😒

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هر دارویی عوارض داره عزیزم 

ولی بخور

چاره ای نیست

منم به ناچار فعلا باید دارو بخورم که پریود نشم

ولی برای تنبلی تخمدان رژیم اصلاح سبک بگیر 

تاثیر داره 

قطعا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چرا نمری دکتر گیاهی ک عوارضم نداشته باشی

دکتر گیاهی چیه؟

من دمنوشم خوردم رازیانه و زعفرون و این کوفتیا نمیشم ک نمیشم☹️

nilofarpcossupport برو تو این پیج مطالبشون بخون میفهمی باید چیکار کنی و بنظرم فعلا دارو مصرف کن تا علائمت یکم کم بشه و پریود بشی تا بعدا با اصلاح سبک و... کنترل کنی 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
عزیزم رحمت زیادی سرد شده طب سنتی درمان داره

الان من برم طب سنتی فوری پریود میشم با اون گیاهو و اینچیزا؟

خسته شوم واقعا کاش حداقل سردرد نداشتم بقیرو میشه تحمل کرد