سلام خانم ببخشید توی تاپیک تون در مورد موضوع بدون ارتباط حرف میزنم ولی خواستم بدونم که دندونای پسرتون شکست چیکار کردید براش چون این اتفاق برای پسر منم افتاده دندون دائمش ممنون میشم جواب بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام آهان فکرکردم میشناسیدم🤭 براپسرم باموادخیلی خوب شکل دندونشو درست کرد گفت چندبار،دوماهی یکبار ب ...
نه گلم توی اون تاپیک پیامتونو دیده بودم ممنون که جواب دادید پسر منم دو تا دندون جلوییش شکست خیییلی ناراحتم البته با کامپوزیت درستش کردن ولی بازم ناراحتم که چرا این اتفاق افتاد براش شما چیکار کردید بابت ناراحتیتون که کمتر بهش فکر کنید ؟ من واقعا خیلی دارم اذیت میشم بابتش
سلام آهان فکرکردم میشناسیدم🤭 براپسرم باموادخیلی خوب شکل دندونشو درست کرد گفت چندبار،دوماهی یکبار ب ...
دکتر به شما نگفت که ۱۸ سالگی روکش بشه؟ چون من پرسیدم بعضی دکترا میگن همین کامپوزیت رو اگه مراقبت کنه دیگه نیاز به روکش نداره بعضی دکترا هم میگن ممکنه نیاز به روکش پیدا کنه البته همون روز که این اتفاق برای پسرم افتاد دندوناشو هم عصب کشی کردن چون گفتن عصبش هم درگیر شده در اثر ضربه
منم خیلی ناراحت بودم عزیزم چشام اشکی بود یه خانمه سن بالا گفت پسرم همینطوری دندونای جلوش شکسته بودن ...
ممنون بابت دلگرمیت عزیزم اتفاق بدیه ولی دیگه مجبوریم باهاش کنار بیایم منم باید رو خودم کار کنم که بپذیرم انشاالله که برای پسرامون مشکلی پیش نیاد و تنشون همیشه سالم باشه ❤