2777
2789
کسی رو دیدین این عملو انجام داده باشه راضی نباشه

سلام خانم ببخشید توی تاپیک تون در مورد   موضوع بدون ارتباط حرف میزنم ولی خواستم بدونم که دندونای پسرتون شکست چیکار کردید براش چون این اتفاق برای پسر منم افتاده دندون دائمش ممنون میشم جواب بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه تاپیکی دیدم نوشتید  

سلام آهان فکرکردم میشناسیدم🤭

براپسرم باموادخیلی خوب شکل دندونشو درست کرد گفت چندبار،دوماهی یکبار بیارببینم چیزای سفت اهرم نکنه باهاش تاالان ۱ سال وخورده ایه که خدا روشکر خوبه وهیچ مشکلی براش پیش نیومده 

سلام آهان فکرکردم میشناسیدم🤭 براپسرم باموادخیلی خوب شکل دندونشو درست کرد گفت چندبار،دوماهی یکبار ب ...

نه گلم توی اون تاپیک پیامتونو دیده بودم ممنون که جواب دادید پسر منم دو تا دندون جلوییش شکست خیییلی ناراحتم البته با کامپوزیت درستش کردن ولی بازم ناراحتم که چرا این اتفاق افتاد براش شما چیکار کردید بابت ناراحتیتون که کمتر بهش فکر کنید ؟ من واقعا خیلی دارم اذیت میشم بابتش 

سلام آهان فکرکردم میشناسیدم🤭 براپسرم باموادخیلی خوب شکل دندونشو درست کرد گفت چندبار،دوماهی یکبار ب ...

دکتر به شما نگفت که ۱۸ سالگی روکش بشه؟ چون من پرسیدم بعضی دکترا میگن همین کامپوزیت رو اگه مراقبت کنه دیگه نیاز به روکش نداره بعضی دکترا هم میگن ممکنه نیاز به روکش پیدا کنه البته همون روز که این اتفاق برای پسرم افتاد دندوناشو هم عصب کشی کردن چون گفتن عصبش هم درگیر شده در اثر ضربه

نه گلم توی اون تاپیک پیامتونو دیده بودم ممنون که جواب دادید پسر منم دو تا دندون جلوییش شکست خیییلی ن ...

منم خیلی ناراحت بودم عزیزم چشام اشکی بود یه خانمه سن بالا گفت پسرم همینطوری دندونای جلوش شکسته بودن همش گریه میکردم الان پسرم۳۰وخورده ای سالشه وهنوز طوری نشده ناراحت نباش منم دلگرم شدم براپسر خودمم اصن مشخص نیست مشکلی هم نداره دیگه یادم رفته کلا

منم خیلی ناراحت بودم عزیزم چشام اشکی بود یه خانمه سن بالا گفت پسرم همینطوری دندونای جلوش شکسته بودن ...

ممنون بابت دلگرمیت عزیزم اتفاق بدیه ولی دیگه مجبوریم باهاش کنار بیایم منم باید رو خودم کار کنم که بپذیرم انشاالله که برای پسرامون مشکلی پیش نیاد و تنشون همیشه سالم باشه ❤