2777
2789
عنوان

وقتی گاو وارد قصر میشه….

343 بازدید | 5 پست

وقتی گاو وارد قصر میشه ، گاو شاه نمیشه ، قصر طویله میشه ، خلاصه که کسی رو وارد زندگیتون نکنید ،

صبحتون بخیررررر قشنگاااااا😍♥️✌🏼

کاربری دست دونفره
نه . اشتباهه . وقتي گاو وارد قصر ميشه شاه نميشه . ولي قصر هم طويله نميشه . طويل يعني دراز . طويله رو ...

دمت گرررمممم درستش اینه خیلی خوب گفتی 😍😍✌🏼♥️

کاربری دست دونفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحت زیبایت به خیر که یکی از قشنگترین قشنگای نوشته خودت هستی

اگر منظور حیاط زندگی است که تقریبا همه میایند

خوک و فیل و گنجشک و ادم و ....

اگر منظورت داخل خانه است

دیگر دست خودت است

با پشه بند میشود از ورود حشرات جلوگیری کرد

با تنگ کردن در ورودی هم از ورود گاوها جلوگیری میشود

قشنگ ترینی که قشنگ بنویسد و قشنگا را ببیند و صدا بزند

باورت میشود فقط گاو و طویله ببیند

هر چند بدی دیده باشد من که قبول نمیکنم

شما باور میکنی ؟

اصلا باور کردنی است ؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
صبحت زیبایت به خیر که یکی از قشنگترین قشنگای نوشته خودت هستی اگر منظور حیاط زندگی است که تقریبا همه ...

دم شمااا گررممم بسیار عالی گفتید ، واقعا باور کردنی نیست خیلیییی ممنون از شما ، امضاتون هم خیلی قشنگ بود ، ممنون از درک شما😍😍✌🏼🌺♥️

کاربری دست دونفره
دم شمااا گررممم بسیار عالی گفتید ، واقعا باور کردنی نیست خیلیییی ممنون از شما ، امضاتون هم خیلی قشنگ ...

باورم نمیشود قشنگ ترین قشنگای سایت خوشش امده باشد

قطعا امروز روز قشنگی خواهد بود که صبحش با قشنگترین شروع شده

قشنگترین ها را برای قشنگترینم از خدا ارزو مندم

شهر و محله ات از دیو ها  خالی

حیاطت از نابخردان خالی

و اطاقت پر از فرشته های مثل خودت قشنگ

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر