2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه خاهر من عزیز من شما نه لوسی ن ضعیفی فقط کمی سیاست باید بلد باشی الانم برو ب شوهرت بگو نمیدونم چم بود الکی این موضوعو بزرگش کردم طفلک مامانم چقد زحمت کشید شام درست کرد دلشم تنگ شده بود تورو ببینه بعد بره برو دست مادرتم ببوس این چیزا چیه بدل میگیری اونم شوهرتو جای پسرش دونسته باهاش راحت و بی رو دربایستی بوده ببین هیجوقت پسر مردم جلو تر از مادر نیس واسه من بارها پیش اومده شوهرم اومده خونمون مامانم یا دکتر بوده یا روضه بوده خودمون تنها بودیم غذامونم خوردیم میوه چایم براش آوردم بعدشم الکی گفتم مادرم فلان غذا رو درست کرده مخصوص برا تو میدونس تو دوس داری طفلک انقد منتظر شد بیای ببینتت دیگه دیر اومدی وقت دکتر داشت نتونس بمونه شوهرم زنگ زده بابت غذا ک مادرم درست کرده بوده تشکر کرده ینی چی جریمش فلانه بجای تشکر؟ ولی اگ بی سیاست باشی شوهره طلبکار میشه ازت

عزیزم تاپیک قبلیت خوندم .. بنظرم فقط و فقط داری با این بچه بازیات مادرتو خانوادت از چشم شوهرت میندازی ... 

یکی از دوستای منم دقیقااا عین تو بود .. هرچی میشد و نمیشد میرفت میزاشت کف دست شوهرش .. همش مینشست برا شوهرش از مادرش بدگویی میکرد عین تو ... الان شوهرش دیگه باکل خانوادش قطع رابطه کرده دیگه اجازه نمیده حتی اسم خانوادش رو بیاره .. ببین عزیزم صادقانه بهت بگم شوهرت هرررررچقدر هم که خوب باشه چند دفعه رفتارهای لوووسو مضخرف این چنینی کنی کلا با خانوادت دشمنش میکنی... واقعا تاپیکتو دیدم یاد دوستم افتادم الان دلش پررر میزنه بتونه یه تماس با مادر بگیره شوهره میزنه تو دهنش اجازه نمیده

خواهشا جنبه داشته باش و با دستای خودت گنددددد به زندگیت نزن 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

قفله ک دختر لوس ایشششش این چیزا چیه ک انقد بزرگش میکنی

دقیقا ... فقط میخواد شوهرشو بندازه به جون خونوادش ...بعدا میاد تاپیک میزنه چکار کنم شوهرم با کل خونوادم قطع ارتباطه... الان داره با دستای خودش شوهرشو با خونوادش دشمن میکنه 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

اسی تاپیک قبلتو‌ خوندم،

خواستم بهت بگم کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی.کار مادرت اشتباه بود و حق داری ناراحت بشی.ولی نباید پیش شوهرت آشکارش میکردی.

منم قبلاً هر چی گله از خانوادم داشتم،برا شوهرم درد دل میکردم و بعدها چوبشو خوردم ولی  الان کلا فرق کردم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

نگاه خاهر من عزیز من شما نه لوسی ن ضعیفی فقط کمی سیاست باید بلد باشی الانم برو ب شوهرت بگو نمیدونم چ ...

میدونم عزیزم برای منم بارها پیش اومده که پدر و مادرم نباشن فلان کارو کنیم یا حتی باشن ولی چون شوهرم خیلی دیر کرد مثلا ما غذارو میخوردیم من اصلا هم ناراحت نمیشدم چون شوهرم خودش دیر کرده بود شرایط غیر عادی پیش اومده بود ولی این سری بخدا شوهرم ۸/۵اومد، آخه ۸/۵ دیره برا شام اومدن؟ دلیل ناراحتی من درست بود فقط رفتارم درست نبود که پیش شوهرم گریه کردم خودمم بخدا تو متن تاپیک قبلی گفتم متاسفانه گریه کردم ، خب این ینی چی؟ ینی من میدونم کارم اشتباه بوده، اما اینجا بعضی ها واقعا انگار میخوان عقده گشایی کنن یه ببخشید میگن هزار جور حرف میزنن دل میشکونن فقط دل شکوندن بلدن بخدا اگه یه کدومشون بتونن بگن خب حالا چکار کنی که درست بشه بلد نیستن به مولا فقط ادعاشون میشه خب کاریه که شده انتظار دارن من زمان برگردونم عقب سحر و جادو کنم، ببخشید دلم خیلی پر بود از دیشب با شما درد دل کردم از شما هم ممنونم از همدردیتون خودم امروز زنگ زدم به مادرم چیزی به روم نیاوردم خواستم طبق روال همیشه باشه که دیدم مادرم به روم آورد من اولش انکار کردم بعدش که خیلی اصرار کرد یه خورده حرفمو زدم و تمام بعدشم حرفای دیگه رو سعی کردم بیارم وسط تا اوضاع به روال قبلی برگرده خداروشکر مامانمم ظاهرا فکر نمی کنم قهری چیزی کرده باشه باهام 

بنده خدا اونجا رو قفل کرده یعنی دیگه نمیخاد صحبتهایی در اون مورد بشنوه...رعایت کنید خانما

بعضی ها واقعا تخصص دارن تو دل شکستن خب کاریه که شده الان سرکوفت بزنن چیزی حل میشه؟ یه کاره اومده تو این تاپیک میگه تو فلانی فلانی ، اگه خیلی راس میگی بگو چیکارش کنم درس کنم اوضاع رو با سرزنش که چیزی حل نمیشه، واقعا فکر نمی کردم یه همچین تاپیکی با این موضوع پربازدید بشه نی نی سایتی ها خودشون از کاه کوه میسازن بعد واسه من شعار میدن ادعاشون میشه

اسی تاپیک قبلتو‌ خوندم، خواستم بهت بگم کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی.کار مادرت اشتباه بود و حق ...

قربون ادم چیز فهم منم قبول دارم کارم اشتباه بوده اگه درست خونده باشی اونجا هم گفتم متاسفانه پیش شوهرم بروز دادم و گریم گرفت ولی گفتم حالا اینجا هم بپرسم ببینم چی میگن نمی دونستم بجای راهکار فقط توهین نصیبم میشه فکر نمی کردم اصلا پربازدید بشه نی نی سایتی ها خودشون از کاه کوه میسازن، حالا من بخوام یه تاپیک بزنم مثلا در مورد ivf، بچه داری، دکتر یا حالا هر چی دو نفرم نمیان تو تاپیک 

دقیقا ... فقط میخواد شوهرشو بندازه به جون خونوادش ...بعدا میاد تاپیک میزنه چکار کنم شوهرم با کل خونو ...

خدانکنه چرا هر چیزی که به فکرتون میاد سریع به زبون میارین منو باش تازه براتون چی ریپلای کردم