2777
2789
عنوان

میشه بیاید یه لحظه

67 بازدید | 13 پست

راستش من چند وقت بود خود ارضایی میکردم و الان نزدیک به یک ماه هست که انجام ندادم دیروز فقط برای اینکه بتونم میل جنسیمو کمتر کنم یه مقد انجام دادم ولی ببخشید نعذرت میخوام اینو میگم به ار*گاسم نرسیدم فقط در حد لذت بوده میخواستم بدونم این غسل داره ؟

و اینکه کلا میتونم ترکش کنم ؟

چون جدیدا کلا بهم لذت نمیده

و اینکه همش میترسم خانوادم بفهمن 

ممکنه باعث لک روی بدن بشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

واقعا چطوری میتونی باخودت این کار کنی؟ من 2سال عقد هستم هنوز نتونستم انجام بدم؟؟ ط چطور باخودت این کار کردی بخدا کار اشتباهی هست؟ اگه خدانکنه پ ر د ت و از دست دادی میخوای چیکار کنی

واقعا چطوری میتونی باخودت این کار کنی؟ من 2سال عقد هستم هنوز نتونستم انجام بدم؟؟ ط چطور باخودت این ک ...

همیشه از همین نگرانم هر وقتم انجام میدم پشیمونم الانم یه ماهه ترک کردم امیدوارم بتونم کلا ترکش ننم 

به نطرت ممکنه کلا از سرمم بیوفته ؟

همیشه از همین نگرانم هر وقتم انجام میدم پشیمونم الانم یه ماهه ترک کردم امیدوارم بتونم کلا ترکش ننم&n ...

من نمیدونم میتونی یان؟ چون من تجربه نداشتم 

خدایی 2سال باعشقم هستم اونم رسمی خودت بهتر میدونی مردهاعاشق این کار هستن.... ولی من یک بار بهم گفت اون یک بار یک هفته باهاش قهر کردم گفتم چرا این حرف بهم زدی 

اون هم گفت ببخشید بخدا قسم دیگه حرفی نمیزنم الان 2ساله دربارش حرفی نزده...... فقط هم بغل و بوس در این حد

من نمیدونم میتونی یان؟ چون من تجربه نداشتم  خدایی 2سال باعشقم هستم اونم رسمی خودت بهتر میدونی ...

خب من مجردممم نه نامزد دارم نه عقد کردم تازه دوست پسرم ندارم 

خب من مجردممم نه نامزد دارم نه عقد کردم تازه دوست پسرم ندارم 

خب میدونم... منم میگم تجربه ندارم 

که بدونم میتونی ترک کنی یان 

فقط میدونم اشتباه هست باخودت این کار نکن همین