2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر ۱.۲ هفته...

آره خوشم میاد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خونه پدرم عین کاروانسراست هر روز ، بنده خدا مامانم کلافه شده .  خونه خودم نه ادرس میدم کسی بیا ...

دقیقاً! 

من ۲۳ ساله ازدواج کردم  ولی خاطرات خونه پدری  که کاروانسرا بود و چقدرررررر اذیت می شدیم  همیشه باهامه  هنیشه .

از مهمون بیزارم  .

مهمون برکت خونه هس  چرا ماها اینجوری شدیم خدایا کمک

وقتی میگن نه کسی میاد نه ما میریم 

خیلی تعجب میکنم .دلم میگیره میگم پس چه کار میکنن 

آدم ها از لحاظ روحی به هم نیاز دارند

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
دقیقاً!  من ۲۳ ساله ازدواج کردم  ولی خاطرات خونه پدری  که کاروانسرا بود و چقدرررررر ...

اره جالبه تو کل عمرم ندیدم یکیشون دعوت کنه ، شاید ۱۰ سال یه دفعه عروسی،چیزی دعوت کنن ، ولی اونا به بهونه سله رحم و اینا هر روز چتر میشن خونه امون  ،اول صبح که همه خواب هستیم میان صبحونه ، بعد نهار ، بعد شام تا ۳ نصف شب بزور میرن ، یعنی چشمای همه مون از،شدت بی خوابی و خستگی قرمز خون میشه 😁 خدا هدایتشون کنه

اینایی که از مهمون بدشون میاد 

حتما خیلی به خودشون سختی میدن و برای مهمون خیلی بریز بپاش میکنن 

برای همین دلزده شدن 

وگرنه با مهمون معمولی باشی وسخت نگیری که خوبه 

نباید تجملاتی باشیم