2777
2789
عنوان

کسایی که بچه بالای دو سال بد قلق دارن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 69 پست
سعی کنید به حرفش گوش بدیدمثلا اگر کاری که میخواد خطرداره واسش باآرامش بهش توضیح بدید مستقیم نه نگید، ...

دخترتون چند سالشه؟ ببین این یه چیزی که میخواد پشت سر هم همونو تکرار میکنه فقط یعنی من توضیحم میدم اصلا انگار نمیشنوه فقط حرف خودشو تکرار میکنه

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
براش جایزه بذارید مثلا بگید روزهایی که بچه ها گریه نمیکنن فرشته ها واسشون جایزه های قشنگ میارن بعد ش ...

ممنون اینو امتحان میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست اصلا حواسش پرت نمیشه هیچ جوری یعنی یه چیزی که میگه دیگه فقط باید همون کار بشه مثلا من ا ...

باید چند ماه قبل صبر کردن رو یادش میدادی مثلا میگفتی اجازه بده یک لیوان آب بخورم بعد بیام ببینم چی میگی 

الانم بهش بگو بیا باهم فلان کار رو‌انجام بدیم تموم شه بعد نقاشی بکشیم 

از کلمه باشه (ولی یا اما )استفاده نکن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دخترتون چند سالشه؟ ببین این یه چیزی که میخواد پشت سر هم همونو تکرار میکنه فقط یعنی من توضیحم میدم اص ...

دخترمن الان چهارسال ونیم هست،اقتضای سنشونه عزیزم توی اینترنت هم بزنید واستون یه سری راهکار میاره که بعضیاش مناسبه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دخترمن الان چهارسال ونیم هست،اقتضای سنشونه عزیزم توی اینترنت هم بزنید واستون یه سری راهکار میاره که ...

یعنی سه سالگیش اینجوری بود؟ الان بهتر شده؟

باید چند ماه قبل صبر کردن رو یادش میدادی مثلا میگفتی اجازه بده یک لیوان آب بخورم بعد بیام ببینم ...

نمیدونم صبر کردن چجوری یادش بدم چون یچیزی میخواد یه ریز اونو تکرار میکنه اصلا گوش نمیکنه من چی میگم 

یعنی سه سالگیش اینجوری بود؟ الان بهتر شده؟

اره همینجوربود،الان بهترشده وقتی میگم الان نه دیگه گریه نمیکنه فقط دلیلش رومیپرسه ومن بهش توضیح میدم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نمیدونم صبر کردن چجوری یادش بدم چون یچیزی میخواد یه ریز اونو تکرار میکنه اصلا گوش نمیکنه من چی میگم& ...

بهتره چند تا کتاب بخونید اگه عادت کنه به گریه کردن تا چهار سالگیش گوشتون رو نابود میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره همینجوربود،الان بهترشده وقتی میگم الان نه دیگه گریه نمیکنه فقط دلیلش رومیپرسه ومن بهش توضیح میدم

خب خدا رو شکر یکم امیدوار شدم، من میترسم این اخلاق روش بمونه و در آینده هم فقط بخواد حرف حرف خودش باشه، البته یه مشکل دیگشم وابستگیش به من هست دوست داره همه کاراشو من انجام بدم

بهتره چند تا کتاب بخونید اگه عادت کنه به گریه کردن تا چهار سالگیش گوشتون رو نابود میکنه 

گوشمون که هیچی مغزمون سوت میکشه از گریه هاش، از اول تقریبا همین بود

خب خدا رو شکر یکم امیدوار شدم، من میترسم این اخلاق روش بمونه و در آینده هم فقط بخواد حرف حرف خودش با ...

خوب میشه شماهم اروم اروم سعی کن وابستگیش به خودت رو کم کنی،کلاس بفرستینش یا یه تایمی باپدرش تنهاش بذارید

گوشمون که هیچی مغزمون سوت میکشه از گریه هاش، از اول تقریبا همین بود

دختر جاری منم خیلی گریه می‌کرد ولی الان ۷سالشهخیلی خانوم و‌با ادب شده 

نمیدونم راه درست چیه میخوام ببرمش روانشناس کودک، گفتم ببینم بچه های دیگه چجورین؟

طبیعیه دوره کنترل گریشونه

اما مهم اینه نه واقعی رو کجا بشنوه و با گریه کردن نه نشه اره

بچه منم سه سال و سه ماهشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خوب میشه شماهم اروم اروم سعی کن وابستگیش به خودت رو کم کنی،کلاس بفرستینش یا یه تایمی باپدرش تنهاش بذ ...

کلاس بدون من نمیمونه باباشم تایم کاریش طولانیه زیاد باهم ارتباط ندارن

نمیدونم صبر کردن چجوری یادش بدم چون یچیزی میخواد یه ریز اونو تکرار میکنه اصلا گوش نمیکنه من چی میگم& ...

بشمرید

عقربه ساعت رو نشون بدید

از این ساعت شنی

یا سعتای دیجیتالی زنگ دار به انتخاب خپدش بخرید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم