2777
2789
عنوان

کسایی که بچه بالای دو سال بد قلق دارن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 69 پست
کلاس بدون من نمیمونه باباشم تایم کاریش طولانیه زیاد باهم ارتباط ندارن

احتمالا دلیل وابستگیش همین تنهابودنشه،دخترمنم تازگیا وابستگیش کم شده البته برای تایم خیلی کمی اگرنباشم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
طبیعیه دوره کنترل گریشونه اما مهم اینه نه واقعی رو کجا بشنوه و با گریه کردن نه نشه اره بچه منم سه ...

ببین ما به گریه هاش بی اهمیتیم ولی واقعا خیلی طولانی میشه بعضی وقتا واقعا نگران سلامتیش میشم

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه پسرمنم دیونم کرده نمیمیرم ازدستش راحت بشم ۷سالشه  خرمیمونه ازساعت یک دارم میگم بیا نهاربخور 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ببین ما به گریه هاش بی اهمیتیم ولی واقعا خیلی طولانی میشه بعضی وقتا واقعا نگران سلامتیش میشم

بی اهنیتی که اشتباهه

شما دوست داری گریه کنی

همسرن بی اهمیت باشه

حتمن باهاش همدلی کنید

بگید اها تپ اینو دوست داشتی

منم دوست داشتم قشنگ همدل شید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم صبر کردن چجوری یادش بدم چون یچیزی میخواد یه ریز اونو تکرار میکنه اصلا گوش نمیکنه من چی میگم& ...

عزیزم پسر منم همینه دقیقا روانیت میکنه یه چی بخواد پشت هم یه بند میگه مثل الان رب گوجه میخواست ده بار تکرار کرد بهش میگم در یخچال ببند تا بلند شم بهت بدم گوش نمیده همون جا وایمیسته یه بند میگه رب میخوام رب میخوام 

سریع هم میگه  من از دستت عصبانیم ۳ سالشه پسرم

بشمرید عقربه ساعت رو نشون بدید از این ساعت شنی یا سعتای دیجیتالی زنگ دار به انتخاب خپدش بخرید

ببین تایمی که آرومه و داریم باهم بازی میکنیم براش توضیح میدم میگم گریه کار بدیه بچه هایی کع گریه میکنن کسی حرفشون گوش نمیده هیچکس باهاشون بازی نمیکنه خودشم میگه منم بچه ای که گریه میکنه رو اصلا دوست ندارم ولی کافیه نه بشنوه مدام اون چیزی که میخواد رو مدام تکرار میکنه با گریه هیچیم دیگه انگار نمیشنوه

مشکل اینجاست اصلا حواسش پرت نمیشه هیچ جوری یعنی یه چیزی که میگه دیگه فقط باید همون کار بشه مثلا من ا ...

سه سالگی اوج لجبازیه

اصلا حواس پرت کردن راه حل نیست بلکه نه بگید با آرامش و همدلی کنید اتفاقا تو همدلی دوباره راجع به موضوع حرف بزنید و بعد موضوع رو عوض کنید

تا جای ممکن دل به دلش بدید اما جایی که نه گفتید رو حرفتون قاطع بمونید احتمالا دفعات بعد کمتر میشه

نه گفتنتون با عصبانیت و بلند حرف زدن نباشه

ببین تایمی که آرومه و داریم باهم بازی میکنیم براش توضیح میدم میگم گریه کار بدیه بچه هایی کع گریه میک ...

ببخشید خیلی اشتباه میگید

چرا گریه بده

گریه به موقع خیلی هم خوبه

بهش بگید اها ناراحتی گریه میکنی

منم ماراحت میشم گریه میکنم

اونجوری بزرگ شه گریه نکنه که کسیو از دست نده

دختر یجه هم هست اینجوری روحیش داغون میشه

با احسااست اشناش کنید

اول بجه ها احساسات رو باید بشناسن بعد یاد بگقرن کنترل کنن

منم خودم بچم ۳ سال پ سه ماهش

کلی جالش داریم

ولی خوب تا زمانی که بتونم درست باهاش کنار میام

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام عزیزم. خودم روانشناسم و مرکز مشاوره آنلاین دارم. حتما از روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیر چون بچه ها تو سن حساسی هستن و کوچک ترین اشتباهی میتونه آسیب زیاد بهشون بزنه ولی روانشناس متخصص بهت میگه چیکار کنی. حتما جدی بگیر. موردی بود، در خدمتم

بی اهنیتی که اشتباهه شما دوست داری گریه کنی همسرن بی اهمیت باشه حتمن باهاش همدلی کنید بگید اها ت ...

ببین یه مدت اینجوری میکردم باهاش ولی اونم فقط تا وقتی کاملا به حرفش باشیم خوبه مثلا میگفت بغلم کن اینو برام بیار این کارو بکن با مهربونی میگفتم باشه بیا با هم انجام بدیم این کارو اما نمیشه واقعا بعضی وقتا یه کار مهمی دارم و دخترم میاد میگه مثلا فلان اسباب بازی رو بیار بازی کنیم هیچ جوری قانع نمیشه صبر کنه من کارم تموم بشه

سلام عزیزم. خودم روانشناسم و مرکز مشاوره آنلاین دارم. حتما از روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیر چون بچ ...

آره دنبال روانشناس هستم شما روانشناس خوب سراغ دارید حضوری ببرم تو تهران؟

عزیزم پسر منم همینه دقیقا روانیت میکنه یه چی بخواد پشت هم یه بند میگه مثل الان رب گوجه میخواست ده با ...

باور کن عین دختر منه این میگه اصلا من ناحارتم از تو

سه سالگی اوج لجبازیه اصلا حواس پرت کردن راه حل نیست بلکه نه بگید با آرامش و همدلی کنید اتفاقا تو هم ...

دقیقا دخترم از اول لجباز بود ولی الان انگار صد برابر بدتر شده