2777
2789
عنوان

کسایی که بچه بالای دو سال بد قلق دارن میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 69 پست
خیلی جالبه که کارای پسر شما خیلی شبیه دختر منه آخه تو فامیل چند تا بچه داریم اونا خیلی اجتماعی ترن و ...

برا منم همینه دختر خواهرم و برادر زاده ام یه سال از این بزرگترن چه روی دارن ماشاالله ولی پسر من بر عکس اوناست با اینکه خیلی خوش حرف و شیرین زبونه پسرم ولی خجالتیه بابام خیلی دوست داره سر به سرش بزاره ولی وقتی زنگ میزنه حرف نمیزنه باهاش خیلی حرص میخورم ولی منتظرم بزرگتر شه بهتر بشه ان شاءالله هم دختر شما هم پسر من 

برا منم همینه دختر خواهرم و برادر زاده ام یه سال از این بزرگترن چه روی دارن ماشاالله ولی پسر من بر ع ...

آره کاراشون خیلی شبیه همه دختر منم با تلفن حرف نمیزنه چی بشه مامانم زنگ بزنه کمی حرف بزنه، میدونی وقتی بچه های دیگه فامیل اینجوری نیستن و اطرافیان مقایسه میکنن اعصاب آدم بیشتر بهم میریزه

آره دیگه چه میشه کرد ان شاالله بزرگتر بشن خوب بشن

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی  هیتی یه سوال ازت بپرسم کارم گیره  واسه ساخت و ساز خونه  خونه پیش خرید ک ...

سلام عزیزم سوالت چیه؟

ممنون جواب دادی میخوای یه واحد بخریم ساخته شده فقط پایان کار مونده  ما از سازنده میخریم نه صا ...

عزیزم من خیلی اطلاعی ندارم ما خودمون هم خونمون دادیم بسازن آخراشه ولی هنوز پایان کار نگرفته، به نظرم تا پایان کار نیومده نخرید چون الان خیلی گیر میدن کوچکترین ایرادی داشته باشه پایان کار نمیدن، بعدشم فکر میکنم شما باید از مالک بخرید، ولی خب اگر منظورتون اینه که سازنده اون واحد هایی که تو قردادشون نوشتن که پس از پایان کار سهم سازنده هست اونا رو به شما میفروشه خب باید با سازنده قرارداد ببندید

شما یجورایی میخواد پیش خرید کنید درسته؟

سازنده رو میشناسید مورد اعتماده؟ از این موارد زیاد هست که یه ملکو به دو نفر فروختن حواستون باشه

عزیزم من خیلی اطلاعی ندارم ما خودمون هم خونمون دادیم بسازن آخراشه ولی هنوز پایان کار نگرفته، به نظرم ...

والا شناختی ندارم 

آگهی املاک و دیوار بود

پایان کار نگرفته واسه همین ۱۰ درصد سند گذاشته 

تو مشارکتنامه این واحد واسه سازنده بود 

درست میگین در واقع باید مالک پای معامله رو امضا کنه

پیش خرید که نه 

در واقع کامل ساخته شده و اونایی که خریدن ساکن شدن فقط مونده سند

والا شناختی ندارم  آگهی املاک و دیوار بود پایان کار نگرفته واسه همین ۱۰ درصد سند گذاشته  ...

خب اگر سازنده واحد خودشو میفروشه مشکلی نداره، فقط خوب تحقیق کنید، ماهم واحد قبلی که خریدیم از سازنده خریدیم ولی پایان کار داشت، دقیق یادم نیست چقدر ولی یه مقدارشو برای سند نگه داشتیم که چند ماهی طول کشید تا سندش بیاد