2777
2789
عنوان

زیر آب زنی شدیییید.. بیاین کمک

373 بازدید | 24 پست

خانما من شوهرم تو یه شرکت کار میکنه که هم حسابدار بود هم مدیر فروش از پارسال یه خانم اومده شده حسابدار...

کلا هیچی یاد نداشت از نرم افزار حسابداری منو همسرم بهش یاد دادیم ...کامل خبر دارم چون خودم تو همون اتاق طراح گرافیست بودم..

خودم باردار شدم دیگه نرفتم..

حالا همین خانم پشت همسرم یه چیزایی به رئیس گفته پشم ریزون.. مثلا گفته میخاد جای شما رو بگیره و کلی چرت و پرت دیگه در حدی که رئیس گفته پس فرد سمی شرکت همسرمه😑

اینا در حدی که مدیر گفته شاید اخراجش کنمه...مثلا زنه گفته کاری که همسرم انجام میده رو انجام میده با حقوق کمتر و خیلی بهتر ... مثلا به بقای شرکت کمک کنه🤦‍♀️

چون تو ایتا صحبت کردن پیاماشونو دیدیم..

ایتا رو چند تا سیستمه.. بالاتفاق تو یه سیستمی دیدیم..که حرف های سمی پشت ما زده...همش هم تهمت ..حتی نسبت به حقوقی که میگیریم و اینا...

حالا کلا همسرم دوست داشت شغلش رو عوض کنه بخاطر اینکه با درسش هماهنگ باشه...ارشد حقوق داره....

ولی چطور جلو بریم که اون زنه فک نکنه بازیو برده؟

و تونسته ما رو از کار بیکار کنه؟ کلا آدم به شدت دورویه

و ازش بدم میاد شدید! جلوی ما دولا راست میشه و جانم از دهنش نمی‌نمیوفته😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا همسرتون قصد تغییر شغل داره به خانم بگید که یه کار مناسبتر و مطابق با تحصیلاتش همسرتون پیدا کرده و قصد ادامه کار داخل این مکان رو دیگه ندارن

یجوری بگید که انگار کاری که همسرتون پیدا کردن خیلی مناسبتر از این کاره.

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
چه حروم...لقمه هست طرف

آخ دقیقا باورم نمیشه.. خیلی وقتا زنگ میزد به من یه سوال می‌پرسید از حسابداری.. منم جواب میدادم... حالا که اینجور کرده نمی‌خوام فک کنه تلاش هاش نتیجه داده😑🤬🤦‍♀️

میخوام بشونم سر جاش... 

اگه واقعا همسرتون قصد تغییر شغل داره به خانم بگید که یه کار مناسبتر و مطابق با تحصیلاتش همسرتون پیدا ...

منم نظرم همینه دقیقا..

اما میخوام یکم ضربتی تر باهاش صحبت کنم... نمیدونم خونسرد باشم و تحویل نگیرم فقط همسرم استعفا بده کافیه

... 

فککنم ی آتویی چیزی باید ازش بگیرید نمیدونم چطوری 

اخ آخ...

میدونی چون حرف دوروغ پشت ما زده اعصابم خورده... وگرنه کار خطا کرده باشیم‌ حق مونه... حالا میخوام طرفو یه کاریش کنم... نمیدونم چطوری... چون بخوام بگم آره کار بهتر پیدا کرده..بازم خوبه ولی اونچیزی که میخوام نمیشه انگار.🤣

منم نظرم همینه دقیقا.. اما میخوام یکم ضربتی تر باهاش صحبت کنم... نمیدونم خونسرد باشم و تحویل نگیرم ...

بنظرم با خونسردی بهش بگو بعضی از ادمای اینجا خیلی زیراب زن هستن و این با فرهنگ من و همسرم کاملا مغایرت داره.برای همین تصمیم گرفتیم یه جای بهتر و با آدمای بااصالت تر کار کنیم.یعنی با این جمله قشنگ نابودش میکنی

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
مطمئنی رابطه دیگه ای با رئیس شرکت ندارن

نمیدونم.. خب رئیسه که خودش زن و بچه داره...اینم همینطور..منم چیز مشکوکی ازش ندیدم... ولی انقدرم به حرفاش بها دادن هم عجیبه..مثلا به راحتی باور کرده هرچی زنه گفته در صورته که این یه ساله اومده ما ۶ ساله اونجا کار میکنیم...