2777
2789

تو دانشگاه از یه پسره خوشم اومده پسر خوبیه ولی مشکلم اینه که خیلی آرومه منم آدمیم که وقتی میبینم کسی تو خودشه یا درونگرای بیشتر دوست دارم بشناسمش و از این جور آدما خوشم میاد ولی با کسایی میتونم ارتباط بگیرم و حرف بزنم که خودشونم زیاد حرف بزنن و اجتماعی باشم برای همین نمیتونم با این آقا سر صحبتو باز کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا حتی یه کلمه هم حرف نزدیم با هم هم کلاسیم تو دانشگاهه

دوست دارم باهاش مثل بقیه پسرای کلاس راحت ارتباط بگیرم ولی نمیتونم اونم چون اصلا حرف نمیزنه نمیتونم بشناسمش

آدم درون‌گرایی نیست زیاد فقط چون تو دانشگاه کسیو نمی‌شناسه یکم خجالت میکشه

خودش به چندتا از بچه ها گفته که دوست نداره ساکت باشه ولی منم نمیتونم سر حرفو باز کنم

جلوش با دوستام خیلی حرف زدم و الان تو ذهنش یه آدم برونگرا و اجتماعیم و از طریق همین حرف زدن با دوستام خیلی درموردم فهمیده ولی اون با کسی حرف نمیزنه و نهایتا بخواد جزوه بگیره که با پسرا دوکلمه حرف بزنه

تایم های بین کلاسامونم  هیچ نمی‌بینمش و نمیاد سلف یا حیاط دانشگاه توی دانشکده یا کلاس میمونه ولی اگه بخوام منم بمونم یا ببینم چیکار می‌کنه دوستام میفهمم که ازش خوشم اومده

ترم چندمی چند سالشه چه چیزای ازش می دونی چند سالته مذهبیه  تو چطور

من 22 سالمه سن اونو نمی‌دونم ولی ترم 5ایم

هیچکدوم مذهبی نیستیم

اون وسط ترم انتقالی گرفت و اومد و وقتی دید همه همدیگه رو میشناسن خجالت می‌کشید و نتونست ارتباط برقرار کنه

چیز زیادی ازش نمی‌دونم

من 22 سالمه سن اونو نمی‌دونم ولی ترم 5ایم هیچکدوم مذهبی نیستیم اون وسط ترم انتقالی گرفت و اومد و و ...

ببین خودتو خیلی نزدیک نکن اما تا جای که می تونی خودتو شاد و شنگول نشون بده پیش دوست های دختر دیگه ات وقتی اون نزدیکتونه . سعی کن توی گروه های درسی توی یه گروه باشید  . از خودت اطلاعات بده مثلا به یه دوست دختر دیگه ات سعی کن جلوی صندلیش بشینی و از خودت و افکارت بگی تا اون هم بشنوه 

و خدای که همین نزدیکی ست
ببین خودتو خیلی نزدیک نکن اما تا جای که می تونی خودتو شاد و شنگول نشون بده پیش دوست های دختر دیگه ات ...

اگر کنفرانس داد ظل بزن چشماش و ولی  لبخند نزن . هر از گاهی نگاه کن تو چشماش و چشماتو بدوز . با پسرهای دیگه جلوی اون ارتباط نگیر

و خدای که همین نزدیکی ست
ببین خودتو خیلی نزدیک نکن اما تا جای که می تونی خودتو شاد و شنگول نشون بده پیش دوست های دختر دیگه ات ...

اون همیشه منو درحال خندیدن و شوخی با دوستام دیده ولی خب از طرفی هم میگم شاید فکر کنه که دختر سبکی هستم

با دوستای دخترم شوخی میکنم و می‌خندیم ولی آدمی نیستم که بیخیال اطرافم باشم و فقط بخوام خوش بگذرونم نمی‌خوام اینجوری فکر کنه

اگر کنفرانس داد ظل بزن چشماش و ولی  لبخند نزن . هر از گاهی نگاه کن تو چشماش و چشماتو بدوز . با ...

حالا ایشالا اساتید کنفرانس اجباری بذارن وگرنه ترجیح میده یه گوشه بشینه و درس گوش بده😂

مرسی از راهنماییت عزیزم