2777
2789
اون همیشه منو درحال خندیدن و شوخی با دوستام دیده ولی خب از طرفی هم میگم شاید فکر کنه که دختر سبکی هس ...

اگر حریمتو با پسرهای دیگه حفظ می کنی و شوخی می کنی و می خندی هیچ اشکالی نداره

و خدای که همین نزدیکی ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر حریمتو با پسرهای دیگه حفظ می کنی و شوخی می کنی و می خندی هیچ اشکالی نداره

اره با پسرای دیگه سنگینم و خیلی گرم نمیگیرم ولی حرف زدن با اونا برام راحته ولی با این نمیتونم حس میکنم با هر رفتارم ممکنه بفهمه ازش خوشم اومده

تو دانشگاه از یه پسره خوشم اومده پسر خوبیه ولی مشکلم اینه که خیلی آرومه منم آدمیم که وقتی میبینم کسی ...

کلا نمیدونم چرا بعضی پسرا گیراییشون اینقدر پایینه 😑

من با کراشم حرفم زدم ولی فقط در مورد درس 🫤خودمو کشتم نزدیکش بشم و پیششم نشستم 😬 به زور ...تنها نکته ی مهمش این بود که اسممو بلد بود که اونم در رابطه با یه مسئله ی درسی بهش پیام داده بودم 😂

متاسفانه من تو دانشگاه اینقدر با همه گرم میگیرم فکرشم نمیکنه فکر کنم روش کراشم 😑

اره با پسرای دیگه سنگینم و خیلی گرم نمیگیرم ولی حرف زدن با اونا برام راحته ولی با این نمیتونم حس میک ...

غیر مستقیم بفهمه خیلی هم خوبه چون ذهنشو درگیر می کنه اما نباید بدونه که داری براش نقش بازی می کنی . پسرها حس شکار گری و انتخاب گری دارن  اگر این حس در اون ها ارضا نشه که من این دختر رو اول انتخاب کردم خوششون نمی اد و پا پس می کشن

و خدای که همین نزدیکی ست
کلا نمیدونم چرا بعضی پسرا گیراییشون اینقدر پایینه 😑 من با کراشم حرفم زدم ولی فقط در مورد درس 🫤خود ...

بدبختی کراش من فقط تو گروه های درسی هست و پروفش اسم و عکس نداره

بدبختی کراش من فقط تو گروه های درسی هست و پروفش اسم و عکس نداره

😬

شانستو ...

فرقیم نداره وقتی گیراییش مثل کراش منه ،من با کراشم فاصله ی کمتر از بیست سانت بودم و هیچی نفهمید 😂 

پس باید یه کاری کنم که شک کنه دوسش دارم؟

بله اما باید شما رو دست نیافتنی بدونه مثل یه اسب زیبای وحشی ناراحت نشی از مثال ام . همین که هر چند روز یک بار در حد یک ثانیه به چشماش خیره بشی و چشماتو بدزی اون خودش می گیره قضیه رو . اما تو هم زیر زیرکی نگاه کن ببین با چشم تو و کارهای تو را دنبال می کنه یا نه 

و خدای که همین نزدیکی ست
بله اما باید شما رو دست نیافتنی بدونه مثل یه اسب زیبای وحشی ناراحت نشی از مثال ام . همین که هر چند ر ...

سلام عزیزم حالت خوبه

شما وقتی این تاپیک و زدم خیلی کمکم کردی و پیامات واقعا خوب بود برام اگه از نظرتون مشکلی ندارد میتونم یه چیزی بگم و بازم کمکم کنید؟

هفته پیش تونستم حدود چهار ساعت باهاش وقت بگذرونم باید بعد از کلاس بریم جایی دوستام نیومدن و از بین بچه های کلاسمون فقط ما دوتا می‌خواستیم بریم من رفتم سمتش برای اولین بار حرف زدیم با هم

حتی یه جا روم غیرتی شد و باهام حرف میزد و می‌خندیم با اینکه فکر نمیکنم توی کلاسمون حتی با پسرا هم انقد حرف زده باشه تا حالا

فرداشم تو کلاس وقتی با دوستام حرف میزدم میدیدم که نگام می‌کنه و می‌خنده به کارام چندبارم اونجوری چشم تو چشم شدیم

ولی از دو سه روز بعدش دگ خیلی کاری به هم نداشتیم، نه اون منو میدید نه دیگه حرف زدیم ولی نمی‌خوام دوباره رابطمون سرد بشه

خوشحال میشم بازم بهم بگی چطور بهش نزدیک بشم جوری که حس کنه دوسش دارم ولی خیلیم واضح و ضایع نباشه و بتونم رابطمون باهاش مثل همون روز حفظ کنم

هفته پیش تونستم حدود چهار ساعت باهاش وقت بگذرونم  باید بعد از کلاس بریم جایی دوستام نیومدن و از ...

دیگه نزدیک اش نرو . هر کاری می خوای بکنی از دور .

ببین دنیای پسرها با دخترها خیلی فرق داره . خودت تا اینجا باید حداقل یه چیزهای رو از اون آقا متوجه شده

باشی . طرز پوشش اش . مذهبی بودن یا نبودنش . طرز

برخوردش با اطرافیان چه زن و چه مرد . .....

به نظر خودت چه شباهت های با هم دارید و چه تفاوت های داری تا اینجای کار .

و خدای که همین نزدیکی ست
دیگه نزدیک اش نرو . هر کاری می خوای بکنی از دور . ببین دنیای پسرها با دخترها خیلی فرق داره . خودت ت ...

آره خب درمورد اخلاقش خیلی چیزا فهمیدم و میدونم که از چه نظراتی مثل همیم

این آقا یه مقدار خجالتیه و خیلی اهل ارتباط برقرار کردن با بقیه نیست ولی اونروز که با هم بودیم با من خیلی خوب بود و خجالت نمی کشید حتی بعضی وقتا درمورد موضوعی که حرف می‌زدیم خودش می‌چکد به اون موضوع شاخ و برگ میداد که صحبتمون طولانی تر بشه

آره خب درمورد اخلاقش خیلی چیزا فهمیدم و میدونم که از چه نظراتی مثل همیم این آقا یه مقدار خجالتیه و ...

به بعضی از پسرها باید وقت بدی برای تصمیم گیری . هر چی اطلاعات اش در مورد شما بیشتر باشه  بیشتر بهت فکر خواهد کرد اما تا وقتی خودش نمی آد جلو دلایلی داره یا خودش شرایط اش جور نیست یا هنوز در مورد شما به قطعیت

نرسیده . ببین برای پسرها اول زیبا ی ظاهر کشش براشون

ایجاد می کنه چه طور بگم اول اون جذابیت جنسی براشون

اولویته وقتی ناخواسته زوم شد رود در افکارش بعدش نشاط

خودباوری  با انگیزه بودن  زیاد دم دستی نبودن  و اگر رگه های مذهبی بودن  درش وجود داشته باشه حیاء  به اصطلاح تک پر بودن می شه طمع و بوی اون خانوم

پس اون های که عاقل ان نه تنها دنبال زیبایی بلکه کالبود

و شخصیت وجود اون طرف بیشتر توجه شونو جلب می کنه

وبیشتر به چالششون می کشه . این طور بگم دختر معمولی رو به بالای با نشاط و پر انگیزه براشون اولویت اش بیشتر از دختر زیبای نزدیک به 100 افسرده  سرده  منفی گرا . پس از دور خودتو بشناسون با کارهات و با نشست و برخواست ات

با رفیق های دختر ات . فقط یکی اون قدم گذاشت جلو شما هم یه قدم پا بزار جلو . اگر چند بار امد جلو اون موقع شما

هم می تونی پیش قدم بشی . اما بیشتر جلوی چشماش باش . حتی داخل کلاس برو ردیف جلو ترش بشین . ببین کنار این ها برای پسرها  اطمینان پیدا کردن از وفاداری و سختگیر نبودن توی زندگی زناشویی در این شرایط سخت

اقتصادی خیلی به چشم می اد و می تونه خیالشونو راحت کنه و جسارتشونو ببره بالا برای ابراز عشق .

و خدای که همین نزدیکی ست