دختر زیبایی نیستم و با روحیه مذهبی بزرگ شدم و تا مدتها از مردها دور بودم ولی از ۱۷ سالگی عاشقم بودن. بدون اینکه تلاش کنم و تو فازش باشم تو لیسانس و بعد فوق لیسانس عشقهایی طوفانی بهم ابراز میشده. تا قبل ازدواج ولی دوست پسر نداشتم به اون معنا و تونستم عشاق رو با مهربانی و صحبت کردن راضی کنم که دست از من برکشند که البته تا وقتی که مهاجرت و ازدواج نکرده بودم این اتفاق نیوفتاد. همیشه در خودم این قدرت رو احساس میکنم که اگه زیر شعله جذابیت رو روشن کنم هرکسی که اراده کنم مجذوبم میشه و البته شواهد هم اینو تایید میکنه.
هرچند هیچوقت دنبال پسرها نبودم و صرفا انتخابگر بودم
از وقتی جدا شدم و تنها زندگی میکنم، بعد یکسال منزوی کردن خودم، پارسال تصمیم گرفتم وارد جمعهای ایرانی بشم و این هم شد آغازی بر عشق های یکطرفه جدید. دوست شدم با دوتاشون (نه همزمان)، و میدونم که دیگرانی هم بودند منتظر اشارت که جلو بیان. اینکه من در ۳۱ سالگی و وقتی که درگیر طلاقم و نوعی معلولیت دارم هنوز خواستنی هستم برای پسرهای مجرد، جوان و تحصیلکرده و فرهیخته، حس خوبیه. حتی با اینکه تو کامیونیتی خارجیا زیاد نیستم اونجا هم کراش هستن روم و در نهایت الکس رو برگزیدم.
حالا هم همسر سابق میخواد برگرده و نتونسته منو فراموش کنه. (که البته دیگه برام موضوعیتی نداره)
بعضی موقعها فکر میکنم اینکه خواسته بشم برام بدیهی شده و قدر ابراز عشق رو نمیدونم و انگار دیگه منو اونجور که باید به هیجان در نمیاره و رقیق نمیکنه.
انگار که آگاهی از قدرت جذب کنندگی داره خصلتهای انسانی مثل آسیبپذیری و ظرافت های احساسی رو غیرضروری جلوه میده.
و بدتر اینکه من واقعا نمیدونم از چی من خوششون میاد؟ آیا دارم نقاب خاصی بر چهره میزنم؟ فکر نکنم! اونهایی که بمن علاقمند بودن همه بی استثنا بسیار باهوشتر از میانگین بودن و آدم فیک رو تشخیص میدادن و البته من هم همیشه تلاشم این بوده خودم باشم. ولی با اینحال اصلا در درون احساس خوب و کافی بودن نمیکنم! که البته به معنای نداشتن عزت نفس نیست. صرفا احساس گناه اندکی ازینکه بطور برابر برام آدما مهم نیستن چون برام از دست دادنشون آخر دنیا نیست!
من حتی در یک مکالمه و بدون اینکه طرف منو ببینه میتونم اونو درگیر خودم کنم و عجیب اینکه هیچوقت بلد نبودم لوند و جلوهگر و زنانه باشم!
قصد شوآف ندارم، تاپیکهای من خیلیهاش مثل دفترچه شخصی هستن که قراره بهش برگردم و بخونم. هرچند بسیار از نظرات استقبال میکنم.