2777
2789

دختر زیبایی نیستم و با روحیه مذهبی بزرگ شدم و تا مدتها از مردها دور بودم ولی از ۱۷ سالگی عاشقم بودن. بدون اینکه تلاش کنم و تو فازش باشم تو لیسانس و بعد فوق لیسانس عشق‌هایی طوفانی بهم ابراز میشده. تا قبل ازدواج ولی دوست پسر نداشتم به اون معنا و تونستم عشاق رو با مهربانی و صحبت کردن راضی کنم که دست از من برکشند که البته تا وقتی که مهاجرت و ازدواج نکرده بودم این اتفاق نیوفتاد. همیشه در خودم این قدرت رو احساس میکنم که اگه زیر شعله جذابیت رو روشن کنم هرکسی که اراده کنم مجذوبم میشه و البته شواهد هم اینو تایید میکنه.

هرچند هیچوقت دنبال پسرها نبودم و صرفا انتخابگر بودم

از وقتی جدا شدم و تنها زندگی میکنم، بعد یکسال منزوی کردن خودم، پارسال تصمیم گرفتم وارد جمعهای ایرانی بشم و این هم شد آغازی بر عشق های یکطرفه جدید. دوست شدم با دوتاشون (نه همزمان)، و میدونم که دیگرانی هم بودند منتظر اشارت که جلو بیان. اینکه  من در ۳۱ سالگی و وقتی که درگیر طلاقم و نوعی معلولیت دارم هنوز خواستنی هستم برای پسرهای مجرد، جوان و تحصیلکرده و فرهیخته، حس خوبیه. حتی با اینکه تو کامیونیتی خارجیا زیاد نیستم اونجا هم کراش هستن روم و در نهایت الکس رو برگزیدم.

حالا هم همسر سابق میخواد برگرده و نتونسته منو فراموش کنه. (که البته دیگه برام موضوعیتی نداره)

بعضی موقع‌ها فکر میکنم اینکه خواسته بشم برام بدیهی شده و قدر ابراز عشق رو نمیدونم و انگار دیگه منو اونجور که باید به هیجان در نمیاره و رقیق نمیکنه.

انگار که آگاهی از قدرت جذب کنندگی داره خصلت‌های انسانی مثل آسیب‌پذیری و ظرافت های احساسی رو غیرضروری جلوه میده.

و بدتر اینکه من واقعا نمیدونم از چی من خوششون میاد؟ آیا دارم نقاب خاصی بر چهره میزنم؟ فکر نکنم! اونهایی که بمن علاقمند بودن همه بی استثنا بسیار باهوش‌تر از میانگین بودن و آدم فیک رو تشخیص میدادن و البته من هم همیشه تلاشم این بوده خودم باشم. ولی با اینحال اصلا در درون احساس خوب و کافی بودن نمیکنم! که البته به معنای نداشتن عزت نفس نیست. صرفا احساس گناه اندکی ازینکه بطور برابر برام آدما مهم نیستن چون برام از دست دادنشون آخر دنیا نیست!

من حتی در یک مکالمه و بدون اینکه طرف منو ببینه میتونم اونو درگیر خودم کنم و عجیب اینکه هیچوقت بلد نبودم لوند و جلوه‌گر و زنانه باشم!

قصد شوآف ندارم، تاپیکهای من خیلی‌هاش مثل دفترچه شخصی هستن که قراره بهش برگردم و بخونم. هرچند بسیار از نظرات استقبال میکنم.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشد که رستگار شوید .  فقط چند خط اولشو خوندم خیلی زیاده

ممنون

دنبال پربازدید نیستم که تکه تکه بنویسم. خوندنش برای خودم و مخاطب آسونتره وقتی یکجا و منسجم نوشته بشه

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

این حرف ها یه حلقه‌ی مفقوده داره

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
چقدر  حرفات جالب بود اتفاقا من هم مثل تو دختر زیبایی نیستم هرگز لوندی بلد نبودم ولی هرجا میرم ب ...

آره دقیقا، و واقعا نمیدونم این توجه از کجا میاد، هم دوست دارم و هم نه. توجه بشه معذب میشم و اگه اون توجه همیشگی نباشه انگار چیزی کمه! 

تو روابطم و تصویر ذهنیم از خودم میترسم نقشی گذاشته باشه که نمیخوام.

آره دقیقا، و واقعا نمیدونم این توجه از کجا میاد، هم دوست دارم و هم نه. توجه بشه معذب میشم و اگه اون ...

من خودم فکر میکنم چون همیشه خودم هستم .  با اینکه کار اداری دارم و یک بازرس هستم و مقام شغلی بالایی دارم هرگز خودم رو نگرفته ام مثل همه خانمها که شغل  اداری دارن هرگز نخواستم تو حرف زدنم کلاس الکی بزارم خودم هستم میخندم میگم گاهی اعتماد به نفس خوبی هم دارم شاید  به این دلایل هست اتفاقا تایپیک هات رو خوندم گویا با یه پسر ۵ونیم کوچکتر خواستی رابطه داشته باشی دقیقا مثل من البته من به هیچ کجا کشیده نشد من رفتم کلا