2777
2789
عنوان

رابطه لانگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست
امروز ذهنم خیلی درگیر بود.. با خوندن پیام شما و این تاپیک خیالم راحت شد که به ۷۳۰ کیلومتر دور از خو ...

اتفاقا منم همینطورم جذب تفاوت ها میشم کلا و خانواده ها نههههه و...

ولی ب نظر من بگو اگه میخواد بیاد با پدرت نرف بزنه خودی نشون بده

خرجش ی بلیط و ی دسته گل فعلا ی حرفی بزنه  شماهم ب پدرت بگو برسیش کنه ن فقط این همه رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا ب هیچ پسری انقد وابسته نشده بودم حس میکنم اگه ی روز ازش جداشم نتونم ادامه بدم

میتونی منم فکر میکردم میمیرم سه روز حرف نزدم ولی ارومم با اینکه یع دقیقه دیر سین میکرد میمردم از نگرانی

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

منم با اینکه رو تشیع حساسم، ولی زیاد مشکلی باهاش نداشتم..  ولی می‌دونم که خونواده حتما مشکل د ...

اون میگفت مادرم نمیتونه بیاد خواستگاری پدرم میاد مادرم از پشت گوشی خواستگاری میکنه منم گفتم رابطمون مجازیه خواستگاری رو هم مجازی انجام بدیم کی دخترو پشت تلفن خواستگاری کرده 

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

اره عزیزم عکسشو دیدم..نه ازم تماس تصویری نخواسته..اره واقعا ای کاش زودتر ببینمش

از نزدیک دیدنتون خیلی توی ادامه دادن یا ندادن رابطتون موثره، بنظرم ازش بخواه هرچه زودتر همدیگه رو از نزدیک ببینین

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

منم تقریبن 3 ساله تو رابطه لانگم ندیدمش 

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...