2777
2789
عنوان

رابطه لانگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست
ببین نمیگم اشتباه نمیگم جدا شو چون به خودم اون زمان هر کی این حرفارو میگفت غصه میخوردم من میگم اول م ...

نه این اهل خیانت و اینکه بهم دروغ بگه نیست فقط از مخالفت خانواده ها میترسیم و اینکه میترسم ازم سرد بشه چون ی ساله باهمیم میترسم تا اونموقع خسته بشه ولی متاسفانه نمیتونم ازش دل بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ذهنم خیلی درگیر بود.. با خوندن پیام شما و این تاپیک خیالم راحت شد که به ۷۳۰ کیلومتر دور از خو ...

ماهم از لحاظ مذهب مشکل داشتیم خودمون نه خانواده هامون

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

نه این اهل خیانت و اینکه بهم دروغ بگه نیست فقط از مخالفت خانواده ها میترسیم و اینکه میترسم ازم سرد ب ...

ماهم تو گپ اشنا شدیم ولی به همه گفتم با دختر خالش دوس بودم چون اگ میگفتم گپ همه مسخرم میکردن ک مگه از گپ هم شوهر در میاد ببین منم میگفتم دروغ نمیگه روزی چند بار خدارو شکر میکردم ک همچین عشقی دارم

کلا نرسیدیم ک جداشیم  مثلا یکی از بدیاش اینه ک دختر هی خاستگاراش رد میکنه و نمیتونه از تو چیزی ...

اره حرف بقیه رو دخترا خیلی تاثیر داره من خودم یکی از خواستگارا مو رد کردم وای فقط مونده بود  از بقال سر کوچه حرف بشنوم

ماهم از لحاظ مذهب مشکل داشتیم خودمون نه خانواده هامون

منم با اینکه رو تشیع حساسم،

ولی زیاد مشکلی باهاش نداشتم.. 

ولی می‌دونم که خونواده حتما مشکل داشتن با این قضیه

از یه طرف ایشون می‌گفت قصدم جدیه،

و تنها مسئله اینه که ایشون نمیاد تهران برای زندگیِ همیشگی و چندسال باید من تو شهر ایشون باشم،

که من ابدا قبول نمی‌کردم.. 

نه گلم رابطمون لانگه

ندیدیش؟ 

گلم طرف رو ندیدی فکر ازدواج داری منم ندیدمش و الان میفهمم چقدر بچگی کردم ک ندیده اسم بچه هم باهاش انتخاب کردم