2777
2789
عنوان

رابطه لانگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست
اوکی مرسی گلم

خواهش میکنم من انقدر رفتم تو رویا ک بع همه دوستام میگفتم من عروس کوچیکه خونشون میشم 😂🤦🏼‍♀️

ولی خیلی بد از اون همه رویا سقوط کردم

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دخترا زود گول حرفاشونو میخوریم ولی امیدوارم رابطه من خراب نشه😢

ایشالا خراب نشه 

اره با چهار تا حرف عاشقانه نرم میشیم انقدر برا ما جدی بود ک منو به خانوادش معرفی کرد 

اره حرف بقیه رو دخترا خیلی تاثیر داره من خودم یکی از خواستگارا مو رد کردم وای فقط مونده بود  از ...

منطقس هم هست 

دختر یا باید اسم یکی روش باشه یا باید با دلیل منطقی خواسگار رو رد کنه 

پسری ک میاد خواستگاری هم کلی ننه باباش بش گفتن چرا دختر فلانی ن ک این آبجیش دوست خدم خاله عمه همسایه  و...حتی فامیلای خود عروس تو مراسم خاستگاری چرا ن خوب این باید بتونه بگه من ب یکی دیگه علاقه دارم وقتی از پشت گوشی باشه و پسر نیاد خواستگاری چی بگه چنتا رو جواب بده آخرش مجبور ب یکی بله بده ک تازه ب خیلی بهتر از اون ن گفته ب عشقشم نرسیده

خواستگاریه دیگه ی موز میخوری ی حرفیم با پدر عروس میزنی بذارید بیان و ....

منطقس هم هست  دختر یا باید اسم یکی روش باشه یا باید با دلیل منطقی خواسگار رو رد کنه  پسر ...

من بهش گفتم خواستگار دارم گفت قبول نکنی ک نابود میشم به هزار بهونه رد کردم اخه پسر داییم بود الان داییم ناراحت از ما الان میفهمم چقدر اشتباه کردم ک رد کردم جو گرفته بود  منو فکر کردم یع پسر که از گپ پیدا شد برا من میشه مرد زندگی

منم تقریبن 3 ساله تو رابطه لانگم ندیدمش 

واقعا دوسش دارید؟!

من وقتی بهم ابراز علاقه شد راستش خیلی جدی نگرفتم..

کلا آدمی ام که اعتماد برام سخته..

خیلی سعی کردم امتحانش کنم ببینم واقعیه حسش یا نه،

اگه باخودم میگفتم مگه می‌شه ندیده علاقه مند بشه؟!

ولی خب کاملا در جریان سبک زندگی و علایق و عقیده های من بود..

شرایطش جور نیست همشم نگرانمه میگه چجوری بهت ثابت کنم اونم مجازی😢

خوب بیاد بگه جور نیست جورش میکنیم 

برنامشو بگه بره اینجوری تهش نمیشه اونجوری هم تهش نمیشه اگه بیاد احتمال نشدن کمتره

خواهش میکنم من انقدر رفتم تو رویا ک بع همه دوستام میگفتم من عروس کوچیکه خونشون میشم 😂🤦🏼‍♀️ ول ...

شما دیگه واقعا تو عالم رویا سیر می‌کردی😐🤣🤣🤣

اونم تو سه ماه؟!

من حتی به هیچکسم نگفتمش

واقعا دوسش دارید؟! من وقتی بهم ابراز علاقه شد راستش خیلی جدی نگرفتم.. کلا آدمی ام که اعتماد برام س ...

اره واقن دوسش دارم و میدونم دوسم داره و اینکه تو مجازی اعتماد کردن سخته من ازش چیزی دیدم یکم اعتمادم بهش سلب شده چند روزم کات کردیم ولی با پا در میانی ی نفر دوباره برگشتیم ولی هنوز حسم بهش همونه فقط کمتر بهش اعتماد دارم ک حس میکنم داره با کاراش تلاش میکنه این اعتمادو برگردونه

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
شما دیگه واقعا تو عالم رویا سیر می‌کردی😐🤣🤣🤣 اونم تو سه ماه؟! من حتی به هیچکسم نگفتمش

به دو تا از دوستام گفتم 

خیلی امیدوار کرد منو هرکی ام بود همین فکرو میکرد بخدا