2777
2789
عنوان

رابطه لانگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست
در هر صورت امیدوارم هرچی صلاحه براتون پیش بیاد.

ممنونم همچنین

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
به دو تا از دوستام گفتم  خیلی امیدوار کرد منو هرکی ام بود همین فکرو میکرد بخدا

مردایی که سر و زبون دارن،

واقعا ترسناکه‌ن!

من طرفم یه آدم به شدت ساده بود..

به شدت ساده.

که برای ابراز علاقه از جملات ساده استفاده می‌کرد..

کُرد بود و از واژه های خودشون کمک می‌گرفت.. 

ساده بود و بی‌شیله پیله..

شایدم نقش بازی می‌کرده.،!

به هرحال ما خیلی هم‌هدف و هم‌مسیر بودیم..

ایشونم خیلی کمک ها به من کرد که خودشو ثابت کرد

ولی خب نشد 

و نمیشه.

سپردم به خدا.. خودش فرمون و بگیره بره جلو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردایی که سر و زبون دارن، واقعا ترسناکه‌ن! من طرفم یه آدم به شدت ساده بود.. به شدت ساده. که برای ...

برا من سر زبون داشت اما اعتماد به نفس نداشت وقتی دید یع دختر دیگ بهش ابراز علاقه کرده دست و پاشو گم کرد البته اون دختر از طرف من بود من فرستاده بودم

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

برا من سر زبون داشت اما اعتماد به نفس نداشت وقتی دید یع دختر دیگ بهش ابراز علاقه کرده دست و پاشو گم ...

اوهو‌ووو

هنوز طرف نیومده خودشو باخت!

همون بهتر

روزی صدهزار بار خداتو شکر کن که فهمیدی..

برا من سر زبون داشت اما اعتماد به نفس نداشت وقتی دید یع دختر دیگ بهش ابراز علاقه کرده دست و پاشو گم ...

حالا اون دختره چطوری امتحانش کرد؟!

نگفت از کجا پیداش کرده و چه طوری بهش علاقه منده؟!

اوهو‌ووو هنوز طرف نیومده خودشو باخت! همون بهتر روزی صدهزار بار خداتو شکر کن که فهمیدی..

اره بخدا به خاطر اینکه رفت ناراحت نیستم از خودم ناراحتم ک ساده بودم

حالا اون دختره چطوری امتحانش کرد؟! نگفت از کجا پیداش کرده و چه طوری بهش علاقه منده؟!

گفت تو گپ پیداتون کرد دوستم عکس فیک فرستاد گفت این منم لطفا نظر بده چطورم اینم شروع کرد تعریف کردن ک عالی به به محشره گفتم چرا نظر دادی گفت چون مبینا خانوم دلش نشکنه گفتم دل من شکست چی به فکر من نبودی

گفت تو گپ پیداتون کرد دوستم عکس فیک فرستاد گفت این منم لطفا نظر بده چطورم اینم شروع کرد تعریف کردن ک ...

وای.

چه قدر اینا پر‌ رو ان‌..

ولی خب طرف من صفحه چتش کویر بود!

بارها شات دیدم

ولی دارم هی خودمو گول میزنم که همه چیز الکیه.

وای. چه قدر اینا پر‌ رو ان‌.. ولی خب طرف من صفحه چتش کویر بود! بارها شات دیدم ولی دارم هی خودمو ...

منم شات دیدم زیاد کسی باهاش دوست نمیشده یکی ک گفت دوسش داره به غیر من هوایی شده