2777
2789
شما باید فقط اطلاعات بهش بدید و بگید دکتر برن نه از پشت گوشی ازش عکس بخواهید اینجا هزار نفر مرد دیگه ...

اين خانم ميتونستند براي اثبات پزشك بودنم به هر روشي ميدونند اقدام كنند من إز دروغ متنفرم وگرنه ميتونستم خودمو خانم معرفي كنم و دنبال هوسراني باشم

حالا دکتر هستید یا نه ولی کارتون اصلا درست نیست و نمی‌خواهید که قبول کنید  مگه دکتر تو شهرشون ...

من اگه مشكلي داشتم ميتونستم برم خصوصيشون يا حتي خصوصي يكي ديگه از اين سايت من قصدم كمك به خانمي بود كه ناخواسته دچار مشكلي شده و به هر دليل توانايي رفتن به پزشك نداره و شماها با جواباتون اون بنده خدا رو نيمه عمر كرديد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه مشكلي داشتم ميتونستم برم خصوصيشون يا حتي خصوصي يكي ديگه از اين سايت من قصدم كمك به خانمي بود ...

برادرمن اگه حتی نیتم خیر زشت حرفتون حتی منطق هم باشه این شماید که به حریم ماخانمها رجوع کردی خیلی ها میدونم زگیل با جوشها وچربیها اشتباه میگیرند ولی شما ادامه ندید لطفا

برادرمن اگه حتی نیتم خیر زشت حرفتون حتی منطق هم باشه این شماید که به حریم ماخانمها رجوع کردی خیلی ها ...

ببينيد وقتي من گفتم اقا هستم اگه خواسته بوديد اين تاپيك رو ترك كنم قطعا اين كارو ميكردم چون نيازي واسه موندن نداشتم نه اينكه تهمت بي جهت بزنيد ميدونيد تهمت از گناهان كبيره اس الانم كه شما خواستيد چشم ميرم و اگه بي احترامي و يا تعرض از طرف من بوده عذرخواهي ميكنم

ببينيد وقتي من گفتم اقا هستم اگه خواسته بوديد اين تاپيك رو ترك كنم قطعا اين كارو ميكردم چون نيازي وا ...

ما کجا تهمت زدیم شما خیلی بزرگش میکنی زشت ازشما توتاپیک خانمها مااینو میگیم یه پزشک تو نی نی سایت چکار میکنه 

دو بار اقدام به خود کشی کردم ابروم به فنا رفت  جدایی کمترین اسیبش بود

چه بد

کاش  اگه کسی خبر نداشت  نمیگفتی و زندگیتو  می کردی

تو جامعه ما  واسه کسایی که مورد تجاوز قرار گرفتن  دل نمی سوزونن

بلکه  با حربها و .... دلشونم می شکنن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد