اينو بدونيد زگيلها پيش زمينه ي ايدز نيستند اما يه فرم خاصي از اونها ميتونند باعث سرطان گردن رحم بشن پس شما حتما پاپ اسمير بريد تا خداي ناكرده مشكلي براتون ايجاد نكنه و يه چيز ديگه اينكه كاندوم جلوي انتقال ويروس زگيل رو نميگيره بر عكس ويروز بيماري ايدز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما چه دکتری هستی که به یه خانم میگی تو فضای عمومی عکس خصوصی بذاره
خجالت بكشيد من عكس از ضايعه خواستم اونم واسه اين كه حرف بيخود نزنم واقعا يكم در مورد افكارتون تجديد نظر كنيد همه مثل هم نيستند من نياز به نت ندارم واسه جواب دادن ميتونيد هر موضوعي كه دوس داريد بپرسيد تا بهتون ثابت بشه بعدشم اولين پستمو ببينيد خودم گفتم من خانم نيستم
شما خجالت بکش با نوع و مشخصاتی هم که میده میتونی تشخیص بدی نیازی به عکس نیست
شما برگرد بخون ببين ميتوني اصلا با اين مشخصات تو ذهنتون تصويري از ضايعات مجسم كنيد من بازم ميگم از اول كفتم اقا هستم و تنها دليل اومدن تو اين بحث حرفاي غير علمي بود كه در مورد زگيلها تو اين سايت ديدم ديگه خودتون ميدونيد و خداي خودتون