2777
2789
عنوان

پرستار گفت بچه ات نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 66 پست

نوه خاله مامانم سی هفته دنیا اومد خداشاهده اندازه کف دست بود ۱۲۰۰ رفتیم بعد دو ماه دیدنش من باور نمیکردم بچه کوچیکی در اون حد تو دنیا باشه الان ماشالا سال اول پرستاری هست میخونه خانم هیکلی خوشکل توکل کن بخدا عزیزم خدا داده برات نگهشم میداره 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

اخه میگن ۶ ماه میمونه ولی ۸ ماه نه

این چیزا همه دست خداس 

بعدشم کی گفته ۶ماه میمونه۸ماه نمیمونه 

جنین هر چقد بیشتر تو رحم باشه همونقد شانسش بیشتره 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن ۶ ماه میمونه ولی ۸ ماه نه

زر زده به چیزای منفی فکر نکن

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

😐🙄😂ماشالله نمیدونم چرا خندم گرفت پیشرفت خوبی بود از ۱ کیلو رسید به ۱۲۰😁🤣

آره خب الان ۳۸سالشه دیگه ولی از سن ۱۸سالگی یهو باد شد😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

نگران نباش ایشالا سلامت دنیا میاد، نارس دردسرش زیاده خصوصا دکتر و پرستار و... آدم و کلا ناامید میکنن، بچه داداشم ۷ ماهه بود انقد دور از جونش گفتن امروز میمیره یا فردا خون به جیگرمون کردن

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

راستی اسی من خودمم هشت ماهگی با وزن ۱۲۰۰ دنیا اومدم😄مامانم آبله گرفته بود حالش بد بود

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
اره تقریبا خوب خوب

من ۱۹هفتم گاهی اوقات احساس درد پریودی خیلی کم دارم ک خیلی کمم هست تقریبا سی چهل ثانیه س خیلیم خفیفه ولی خیلی میترسم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]