2777
2789
عنوان

پرستار گفت بچه ات نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 66 پست

نگران نباش انشالله صحیح و سالم ب دنیا میاد شاید چندوقت بره دستگاه همین....انشالله ک انقباضات کم شه کلا بتونی تا چند هفته نگهش داری پناه بر خدا.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پرستار با دکتر فرق داره. 

حالا یچیزی گفته نباید که زود باور کنی. مگه دکتره که تشخیص بده؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چرا نمونه داداش من یه کیلو بوده که شش ماهه اومده الانم ماشالله ۱۲۰کیلوهه

😐🙄😂ماشالله

نمیدونم چرا خندم گرفت

پیشرفت خوبی بود از ۱ کیلو رسید به ۱۲۰😁🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
نمیدونم بخاطر دیابتم اومدم بیمارستان نوار قلب گرفتن معلوم شد انقباض دارم البته درد پریودی داشتم از چ ...

دردت با استراحت کامل خوب میشد؟؟؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
چرا نمونه داداش من یه کیلو بوده که شش ماهه اومده الانم ماشالله ۱۲۰کیلوهه

اخه میگن ۶ ماه میمونه ولی ۸ ماه نه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

پرستار....... خورد

دخرخالم ۳۲هفته و۱روز زایمان کرد بچه هاش دوقلو  وزن کمممم 

یکیشون اصلااااا تکون نمیخورد نفس بزور میکشید 

حالا کم‌کم بزرگ شدن اینقدرررررر فضولن و بانمکککککک براشون میمیریم

شماهم نترس انشالله موقع مناسب زایمان کنی و فسقلیتو با دلی خوووش بغل بگیری😍😍

عزیزم فقط و فقط بسپار به خدا و آرامش داشته باش. بدون خواست خدا هیچ اتفاقی نمیفته. اینا هم این چیزا رو میگن که ان شاءالله بسلامتی بچه بدنیا اومد، بگن کار مهمی کردیم. البته این برداشت منه و خدا عالمه، شاید اشتباه میکنم ولی چیزی که مشخصه برخوردش خوب نبوده، چون این مسائل واسه اینا عادی شده متاسفانه 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

من از حساب هفته ای سر در نمیارم

اما ۲۳ سال پیش تو اقوام بچه ۹۰۰ گرمی ۶ ماهه به دنیا آمد بیمارستان گفت باید بزارن تو دستگاه خانواده حتی قبول نکرد و خودشون رضایت دادن آوردن خونه الان ازدواج کرده خودش ۲ تا بچه داره