❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
#کاربر آقا #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز... #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی... #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من... #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...#باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...#پی رویام با تلاش زیاد از حدو...
سالاد کلم، کلم سفید و بنفش ریز شده، هویج رنده شده، ذرت، نخودفرنگی، گوجه، خیار، سس فرانسوی یا هزار جزیره، یا مایونز با کمی آویشن و آبلیمو، ، چندساعت تو یخچال بمونه عالیه
والامن هرجا رفتم یه طوری درست کردن. بسته ب ذائقه تون موادشو کم و زیاد کن. کلم سفید. سس. خیارشور. ذرت. ژامبون یا کالباس. نمک
یه سالادم هست کلم قرمز و سفی. انار گردو. کشمش سس... عالی میشه
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
همه رو مخلوط میکنم و با سس( سس مایونز ،نمک و فلفل و آبلیمو و کمی روغن زیتون) همه رو باهم قاطی میکنیم ،،، بشدت خوشمزه ست
موادشم مقدارش دست خودمونه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.